„Ca urmare a reorganizării unităților de învățământ preuniversitar de stat, începând cu 1 sept.2025, dna I.S. , cadru didactic titular pe postul de prof.educ.timpurie de la Grădinița cu P.P. nr.17 Tulcea devine titular pe postul cadru didactic titular pe postul de prof.educ.timpurie de la Școala gimnaziala „I.L.Caragiale” Tulcea.” Acesta este conținutul deciziei. Am încercat să postez o poză cu decizia, dar nu am reusit.
Tin să menzionez că în hotărârea ARACIP, Grădinița cu P.P. nr.17 Tulcea apare ca structura a acestei școli, dar pe decizie nu apare nicăieri acest lucru.
Bună ziua! Mă numesc Iordache Simona și sunt prof.pentru educație timpurie. De la 1 septembrie gradinita în care lucrez si-a pierdut personalitatea juridica si am fost comasați cu o Scoala gimnaziala. în Decizia pe care am primit-o de la ISJ nu apare nicăieri stipulat că gradinita a devenit structura a scolii, ci este mentionata doar scoala ca personalitate juridica. Este corect acest lucru?
Bună ziua! Mama mea este pensionara cu o pensie de 2195 lei. Pe langa aceasta mai beneficiaza si de o pensie de 5128 reprezentand faptul ca este mostenitoarea unui detinut politic. astazi a primit pensia si am constat ca i s-a oprit 5128 CASS, deci 10% din toata suma. Este corect? Eu am inteles ca se opreste doar la sumele ce trec de 3000 lei
Buna ziua. Avand Liceul pedagogic si Facultatea de psihologie pot fi incadrata ca profesor pentru invatamnat prescolar? In prezent sunt incadrata ca institutor.
va multumesc anticipat pentru raspuns