avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Decizie ISJ dupa comasare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Decizie ISJ dupa comasare

Bună ziua! Mă numesc Iordache Simona și sunt prof.pentru educație timpurie. De la 1 septembrie gradinita în care lucrez si-a pierdut personalitatea juridica si am fost comasați cu o Scoala gimnaziala. în Decizia pe care am primit-o de la ISJ nu apare nicăieri stipulat că gradinita a devenit structura a scolii, ci este mentionata doar scoala ca personalitate juridica. Este corect acest lucru?

Alte discuții în legătură

Revenire la serviciu din concediu crestere copil mncngrn mncngrn Buna ziua! Am o problema. Lucrez in educatie ca profesor invatamant primar. In anul 2009 am primit titulatura pe scoala de centru Trusesti. Am functionat un an ... (vezi toată discuția)
Pierderea personalitătii juridice Radamante Radamante Pierderea personalitătii juridice Legea privind unele măsuri fiscal-bugetare precizeaza:\" Art. LIII - Legea învăţământului preuniversitar nr. ... (vezi toată discuția)
Compensatiile tranzitorii doamnainnegru doamnainnegru Buna ziua ! Daca cineva poate sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari ii multumesc foarte mult . Sunt cadru didactic titular intr-o unitate de invatamant din ... (vezi toată discuția)