avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Decizie ISJ dupa comasare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Decizie ISJ dupa comasare

Bună ziua! Mă numesc Iordache Simona și sunt prof.pentru educație timpurie. De la 1 septembrie gradinita în care lucrez si-a pierdut personalitatea juridica si am fost comasați cu o Scoala gimnaziala. în Decizia pe care am primit-o de la ISJ nu apare nicăieri stipulat că gradinita a devenit structura a scolii, ci este mentionata doar scoala ca personalitate juridica. Este corect acest lucru?
Nu aveti de unde sa stim, atat timp cat nu cunoastem exact continutul acelei decizii .
Voi reveni luni si cu continutul deciziei. Va multumesc!
Puteți cere clarificări. Dacă scrie că se comasează grădinița cu o școală și școala are personalitate juridică, lucrurile sunt clare. Presupun că există menționată și grădinița pe undeva în decizie, altfel de unde să știți că se referă și la grădiniță?
„Ca urmare a reorganizării unităților de învățământ preuniversitar de stat, începând cu 1 sept.2025, dna I.S. , cadru didactic titular pe postul de prof.educ.timpurie de la Grădinița cu P.P. nr.17 Tulcea devine titular pe postul cadru didactic titular pe postul de prof.educ.timpurie de la Școala gimnaziala „I.L.Caragiale” Tulcea.” Acesta este conținutul deciziei. Am încercat să postez o poză cu decizia, dar nu am reusit.
Tin să menzionez că în hotărârea ARACIP, Grădinița cu P.P. nr.17 Tulcea apare ca structura a acestei școli, dar pe decizie nu apare nicăieri acest lucru.
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2025
simona_i, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca conteaza acest aspect ...este mentionata reorganizarea

Alte discuții în legătură

Titulatura pe post in invatamant geta123 geta123 Sunt titulara pe Scoala Gimnaziala prin pretransfer de la Scoala Primara (structura a scolii gimnaziale) din anul 2006. Am functionat pe postul de la scoala ... (vezi toată discuția)
Compensatiile tranzitorii doamnainnegru doamnainnegru Buna ziua ! Daca cineva poate sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari ii multumesc foarte mult . Sunt cadru didactic titular intr-o unitate de invatamant din ... (vezi toată discuția)
Restrangere activitate invatamant nicascoala nicascoala Buna ziua, In situatia cand o scoala se arondeaza la alta scoala (datorita nr, de elevi scazut) vor exista 2 cadre didactice la o specializare( cadrul de la ... (vezi toată discuția)