avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Activitate robertnelu

Activitate robertnelu

Buna ziua,
Cum poate fi luat un duplicat dupa o decizie A.N.R.P. ?
Buna ziua,
Am primit de la A.N.R.P. o decizie de compensare, ca masura reparatorie pentru un imobil preluat abuziv in perioada regimului comunist.
Pe decizia de compensare, suntem trei beneficiari si dorim ca din punctele primite, sa cedam o cota parte avocatului care s-a ocupat de dosar in schimbul servicilor prestate, urmand ca punctele ramase sa le partajam in cote stabilite de noi. Credeti ca este posibila aceasta impartire?
Avocatului este mai bine sa-i facem contract de cesiune pentru cota respectiva sau sa facem contract un de vanzare - cumparare ?
Va multumesc.
Răspuns la discuția timbru de mediu
Masina a fost luata in leasing in 2005 si inmatriculata pe numele proprietarului in 2010. Ca data de prima inmatriculare, este trecut anul 2005 chiar daca numarul era b -123.. deci un numar de inmatriculare temporar. Taxa nu cred ca a fost platita in 2010, si nu am cu verific
Răspuns la discuția timbru de mediu
Va multumesc pentru raspunsul prompt. Masina este inmatriculata in Romania,(a fost cumparata din Romania) trebuie facuta doar transcrierea pe numele meu. In acest caz mai sunt valabile cele doua optiuni recomandate de catre dumneavoastra?
Discuție timbru de mediu
Buna ziua,
Timbru de mediu este ilegal. In acest moment mai este necesara plata lui?
Răspuns la discuția coloana de gaz
Va multumesc
Discuție coloana de gaz
Buna ziua,
Aveti ideie cat costa in anul 2003 montarea unei centrale de apartament intr-un bloc cu 4 etaje, inclusiv coloana verticala, cu proiecte, aprobari, autorizatii?
Si o alta intrebare:
Cat costa in anul 2016 aceasta lucrare?

Este vorba de un apartament cu doua camere de aprox 60 mp.
Buna ziua,
Locuiesc intr-un apartament si am clauza viagera. La schimbarea C.I. care expira, este necesara prezenta proprietarului?
Va multumesc.
Răspuns la discuția revizie instalatie gaze
Va multumesc.
Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc de locuinte si am montata coloana separata de gaze si centrala termica individuala. Revizia instalatiei individuale a fost facuta in 2013 si este valabila inca 8 ani. Acum urmeaza sa fie efectuata revizia 10 ani, la coloana veche de gaze a blocului. Sunt obligat sa accept aceasta revizie, coloana blocului trecand si prin apartamentul meu?