este vorba de acordul partilor,art.55 lit.b,dar in cerere este specificat un preaviz de 15 zile.Exista vreo modalitate prin care pot sa impiedic inregistrarea demisiei?
Am revenit cu un alt subiect: dupa cum v-am zis am depus cererea de incheiere a contractului de munca cu acordul partilor pe data de 28 ianuarie 2010 pentru data de 30 martie urmand sa intru in preaviz de luni 15 martie. Le-am cerut sa imi dea o copie de pe cerere cu un numar de inregistrare si mi-au spus ca nu e inregistrata inca si ca imi da copia luni. Eu am fost constrans sa fac cererea pentru ca m-am casatorit si sotia mea este si colega de munca si ca firma nu agreeaza relatiile intre angajati, Acum regret m-am lasat dus cu zaharelul. Pot sa mai fac ceva juridic?
Si mai am o intrebare? Daca intru in concedeiu medical in perioada preavizului acesta se prelungeste?
ok e irevocabil, dar pot sa depun o cerere pentru anulare, este incetare a contractului de munca prin acordul partilor, eu am facut prostia sa o semnez si vreau sa stiu daca mai pot sa fac ceva, am fost presat sa o semnez si am semnat dar asi vrea sa revin asupra cererii.
Am fost presat sa imi depun demisia cu acordul partilor si am semnat, asi vrea sa stiu daca pot sa mai fac ceva. Data pentru care am semnat actul este 15 martie dar am fost presat sa il depun din februarie cu data de 15 martie. Vreau sa stiu daca este legal conform codului muncii si daca mai pot sa fac ceva.