Am fost presat sa imi depun demisia cu acordul partilor si am semnat, asi vrea sa stiu daca pot sa mai fac ceva. Data pentru care am semnat actul este 15 martie dar am fost presat sa il depun din februarie cu data de 15 martie. Vreau sa stiu daca este legal conform codului muncii si daca mai pot sa fac ceva.
ok e irevocabil, dar pot sa depun o cerere pentru anulare, este incetare a contractului de munca prin acordul partilor, eu am facut prostia sa o semnez si vreau sa stiu daca mai pot sa fac ceva, am fost presat sa o semnez si am semnat dar asi vrea sa revin asupra cererii.
De ce nu ati inrat pe forum mai inainte de a semna?
V-am fi putut ajuta gratis.
Acum trebuie sa va angajati avocat si daca nu puteti dovedi pe baza de probe ca ati fost constrans este foarte probabil sa pierdeti procesul daca il deschideti.
Aveti probe ca ati fost constrans sa semnati ?
Cam asa se va pune problema si in instanta, poate ceva mai dur...
1. NU exista demisie cu acordul partilor .. ori este incetare c.i.m. prin demisie sau incetare c.i.m. cu acordul partilor ..;)
2. Salariatul care a demisionat va putea să sesizeze instanţa judecătorească, solicitând anularea demisiei, în cazul în care pretinde că demisia a fost provocată de angajator.
Dupa materializarea actului unilateral de vointa liber exprimat de asumare a demisiei care are caracter irevocabil,sanse 0 sa demonstrati constrangerea
Daca apreciati ca detineti probe temeinice si indubitabile,promovati actiune in instanta
Contestatie
csaby2011
vreau sa fac o contestatie a decizie de desfacere C.I.M. pentru ca angajatorul ma provocat ca sa semnez demisia (preavizul)in timpul preavizului am fost in ... (vezi toată discuția)