avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Activitate danutelu

Activitate danutelu

1.poate cineva sa ma lamureasca ce poate face un actionar al unei societati comerciale cu certificatul de actionar de pe urma caruia nu a primit nici un divident de la privatizare si pana in prezent ?

2.Cum poate fi valorificat un astfel de certificat de 294 actiuni ?
3.Ne putem retrage din societate? si cum ?
4.Puteam incasa contravaloarea actiunilor detinute? si cum ?
5. De la cine am putea incasa contravaloarea actiunilor ?

Actiuniile societatii sunt retrase de la tranzactionare, pe piata de capital, situatie de care nu am avut cunostinta noi actionarii, ca sa tranzactionam actiunile sau sa ne retragem din societate.

6. Cum putem sa vinde actiunile? Care este procedura?

Astept un raspuns si multumesc mult!
Răspuns la discuția succesiune
va multumesc, daca mai am nelamuriri o sa revin, multumesc mult
Răspuns la discuția succesiune
camera a fost dobandita in martie 1994 si contractul de vanzare cumparare a fost transcris in registrul de transcriptiuni la notariatul de stat, in aprilie 1994. Divortul mamei se pronuntase in 1991 si eu sunt singurul mostenitor. Astept raspunsul Dvs si va multumesc pt celelalte raspunsuri.
Răspuns la discuția succesiune
mama nu mai era casatorita la data dobandirii camerei , si pe contractul de vanzare/cumparare este trecuta o stampila a notariatului cu nr, asta inseamna ca este intabulata camera?
Discuție succesiune
Mama a decedat acum 3 ani, a fost casatorita si din casatorie am rezultat eu ca fiu. La data decesului mama purta un alt nume (cel de domnisoara) eu purtand numele fostului sot. Mama detinea in proprietate o camera cumparata de la o fosta societate, intabulata la notariat. Ca sa pot sa vand locuinta , ce pasi trebuie sa parcurg?
Sa dezbat succesiunea? sa fac cartea funciara?
Detin un titlu de proprietate pentru un teren si in registru agricol figurez cu o suprafata mai mare decat in titlu. Pot formula o actiune pentru rectificare titlu, care este instanta competenta si temeiul legal al unei astfel de actiuni?