avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale referitor certificate actionar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

referitor certificate actionar

1.poate cineva sa ma lamureasca ce poate face un actionar al unei societati comerciale cu certificatul de actionar de pe urma caruia nu a primit nici un divident de la privatizare si pana in prezent ?

2.Cum poate fi valorificat un astfel de certificat de 294 actiuni ?
3.Ne putem retrage din societate? si cum ?
4.Puteam incasa contravaloarea actiunilor detinute? si cum ?
5. De la cine am putea incasa contravaloarea actiunilor ?

Actiuniile societatii sunt retrase de la tranzactionare, pe piata de capital, situatie de care nu am avut cunostinta noi actionarii, ca sa tranzactionam actiunile sau sa ne retragem din societate.

6. Cum putem sa vinde actiunile? Care este procedura?

Astept un raspuns si multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Actiuni mostenite Farkas Traian Farkas Traian In urma procesului national de privatizare bunica mea a intrat in posesia unor actiuni. Aceasta a decedat si pe baza certificatelor de mostenitor ulterioare ... (vezi toată discuția)
Inchidere s.a. bog.dan bog.dan Buna seara, puteti sa imi spuneti cum se poate ca o societate listata pe RASDAQ sa fie transformata in societate de tip inchis ? Care sunt criteriile pentru ... (vezi toată discuția)
In legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni Tudor Popazu Tudor Popazu in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)