pai in tarile Germania , Marea Britania , Canada s.a. unde exista aceasta lege , putem spune ca toti cei ce se declara falimentari fac frauda?
sau doar in Romania cand e vb de cei "mititei" nu-i mai intereseaza pe nimeni...
numai lucrez la o anumita fabrica si cand am fost sa_mi fac lichidarea mi sa zis ca nu voi primi cartea de munca pana nu achit o anumita suma ce reprezinta un avans de concediu< eu aceasta suma nu o am in momentul de fata si cartea de munca imi trebuie neaparat pt ca sa ma angajez la o alta fabrica > Intrebarea e : au dreptul sa_mi retina cartea de munca ?
multumesc pt raspuns,dar m-ar interesa mai exact urmatorii pasi ai celor de la banca ,deoarece chiar sant in imposibilitate de plata si in momentul de fata chiar nu am de unde face rost.
:((#-o:(am un credit pt nevoi personale si un card cu 7 salarii. pana in luna dcembrie au fost platite la zi ,dar de atunci nu am mai platit la nici o banca nimik deoarece nu mai am un lok de munca din aprilie si din luna decembrie am plecat in italia sa lukrez aici mai rau ca in romania , nu am gasit in trei luni jumate nimik de lucru . din aceasta cauza nu am patit nici macar un leu . am fost sunat de acasa ca banca la care am acel card cu 7 salarii ma suna zilnik de doua trei ori pe zi sa iau legatura cu ei .eu nu pot sa iau legatura cu ei si nici nu vad cum pot sa-mi achit macar ceva din acele rate. samptamana viitoare merg in romania si nu stiu la ce sa ma astept. vreu sa precizez ca din pacate nu am nimik pe numele meu , nici macar hainele de pe mine ca le-am luat de la caritas...
vreau sa mai zic ca eu as fi de acord sa-mi platesc orice datorie dar in conditiile actuale eu nu vad nici o luminita ...