avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate zako

Activitate zako

Un act aditional nr.1 la contractul x, daca am omis sa modific/anulez in el urmatoarea clauza trecuta in contract: " Părţile declară că între ele nu a mai intervenit nici o altă înţelegere şi că prezentul contract este singurul încheiat între prestator şi beneficiar "...actul aditional este valid???
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Contract prestari servicii
Va multumesc.
Răspuns la discuția Contract prestari servicii
Multumesc. Da, ambele parti sunt societati comerciale, una dintre parti a inregistrat documentul in Registrul de intrare-iesire iar cealalta NU, sau cel putin nu mi-a dat Nr. de inregistrare. Sa inteleg ca este valabil contractul?
Un contract de prestari servicii, semnat si stampilat de ambele parti, este valid in cazul in care una dintre parti nu a dat Nr. de inregistrare???
Va multumesc anticipat.
Buna!
Daca 2 ani consecutivi am fost incadrat ca intreprindere mijlocie, iar al trei-lea an am 44 angajati, rezulta ca sunt intreprindere mica???
Va multumesc!
Sunt o societate comerciala si am sediul prin contract de comodat pe un imobil detinut de o persoana fizica.
Doresc sa stiu in ce conditii as putea sa fac o consolidare-extindere la imobilul respectiv pe cheltuiala societatii.Ce fel de contract trebuie incheiat intre parti si unde trebuie inregistrat?
Va multumesc!
Discuție COD CAEN REV.2
Pentru intocmirea documentatiei de finantare a unui proiect avem nevoie de aceasta carte COD CAEN REV.2 care contine la fiecare activitate (CAEN)principala si codurile CAEN auxiliare care corespund domeniului principal de activitate,inclusiv si utilajele pe care putem sa le achizitionam corespunzator domeniului de activitate.
De unde sau cum putem achizitiona o astfel de carte?Cartea se numeste Cod CAEN rev.2.

Inchirierea unui spatiu pe societate trebuie obligatoriu declarat Punct de lucru?Daca da,in cat timp trebuie inregistrat?
Răspuns la discuția TVA
Multumesc!
Discuție TVA
Detin o firma neplatitoare de TVA.Este corect ca pentru spatiul inchiriat sa platesc TVA?