s-s recomandat ca fiind din partea bancii si ca doreste sa ajungem la o intelegere amiabila,adica sa platesc 1000-1200 lei din restanta,dar eu de abia pot plati rata aferenta lunii in curs.
In ultimul an,datorita faptului ca am fost in somaj,am ajuns la o restanta la banca de aproximativ 5000 de lei.Azi am fost sunata ca va veni un executor care sa recupereze debitul.Acum platesc rata pe fiecare luna,dar nu reusesc sa achit si restanta.La ce ma pot astepta?Creditul este de nevoi personale.
Buna ziua,
sunt somera,iar de la 1 iunie am depus actele pt. concediu medical,deoarece sunt insarcinata,urmand sa nasc saptamana viitoare.Astazi am primit o decizie de la CAS Arges cum ca am restante la plata CASS in perioada 2007-2010.In perioada respectiva am lucrat ca invatatoare,iar 2 ani am fost in concediu de crestere copil.Din cate am mai aflat, restanta ar fi de la un PFA facut in 2005 avand ca obiect comercializarea de produse cosmetice,la Oriflame.Nu a mers decat un an si ceva,dupa care,nereusind sa fac inchiderea de firma din lipsa banilor necesari,am tot completat declaratia 200 pe venit 0 lei,nestiind complicatiile ulterioare.Va rog sa-mi dati un sfat ca nu stiu ce sa fac!!!
In decizia primita de la CASS imi apare de plata :debit principal- 1535 lei si accesorii restante- 1345 lei.
ASTEPT UN RASPUNS,VA ROG!