avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Plata CASS la PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Plata CASS la PFA

Buna ziua,
sunt somera,iar de la 1 iunie am depus actele pt. concediu medical,deoarece sunt insarcinata,urmand sa nasc saptamana viitoare.Astazi am primit o decizie de la CAS Arges cum ca am restante la plata CASS in perioada 2007-2010.In perioada respectiva am lucrat ca invatatoare,iar 2 ani am fost in concediu de crestere copil.Din cate am mai aflat, restanta ar fi de la un PFA facut in 2005 avand ca obiect comercializarea de produse cosmetice,la Oriflame.Nu a mers decat un an si ceva,dupa care,nereusind sa fac inchiderea de firma din lipsa banilor necesari,am tot completat declaratia 200 pe venit 0 lei,nestiind complicatiile ulterioare.Va rog sa-mi dati un sfat ca nu stiu ce sa fac!!!
In decizia primita de la CASS imi apare de plata :debit principal- 1535 lei si accesorii restante- 1345 lei.
ASTEPT UN RASPUNS,VA ROG!

Alte discuții în legătură

Insolventa+angajata insarcinata =???? Graurs Graurs Buna ziua! Am si eu o mare nedumerire!Sunt angajata a unei firme care in august si-a inchis punctul de lucru,iar pe 15 octombrie mi s-a spus ca a intrat in ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical clodete clodete Buna ziua, In perioada aprilie-septembrie 2013 am fost in somaj 9ultima luna cand am primit somajul fiind luna noiembrie,pentru ca se da cu o luna in urma),in ... (vezi toată discuția)
Cass - majorari si penalitati madavas madavas Buna ziua, in anul 2010 am fost surprinsa ca in urma unei vizite la cass pentru a viza o adeverinta pentru concediul maternal sa descopar ca datorez un debit ... (vezi toată discuția)