avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Activitate SIMO75

Activitate SIMO75

Bună ziua! Am un credit prima casa din 2012, în euro, anul acesta am hotărât sa-l refinantez în lei,nu s-a putut la banca unde aveam credit, respectiv BRD, am reușit la alta banca, în data de 18 ale lunii am ridicat adresa cu suma datorata, în data de 20 era scadenta, nu am plătit, banca a trimis suma către BRD,consiliera de credit spune sa plătesc restanta,chiar dacă se regăsește în suma. Banii sunt în BRD de luni,joi am reușit sa ma îndoiesc 1 ora sa merg la banca, care ma așteaptă sa-mi dau acordul pt ca banii aia sa meargă la credit,am qprobare de la ministerul de finanțe, nu mi-au dat sa semnez nimic. Le-am cerut sa încaseze rata din depozitul de garantare, nu se poate, trebuie sa plătesc restanta, apoi sa semnez ca sunt de acord sa se închidă creditul. La banca nu mai pot ajunge decât marți, timp în care banii pt acoperirea creditului sunt intr-un cont, știe consiliera, pana ieri nu ii vizualiza nimeni decât ea, eu plătesc dobanda penalizatoare. Ce este de făcut?
Bună dimineața! Se

da următoarea situație, cineva a avut firma, a primit amenda , nu a plătit amenda, s-a pus poprire anaf pe salariu , oprește și anaf oprește și banca , din 1900 mai încasează 400. E normal? Mulțumesc frumos!
Bună seara! Ce se întâmplă dacă după dezbaterea succesiunii apare un moștenitor recunoscut de a cărui existenta nu se știe? Mulțumesc!
Bună ziua! De acord,dar de ce trebuie sa fiu eu de acord ca el sa-si folosească partea sau el sa fie de acord ca eu sa-mo folosesc partea?

raluk0207 a scris:

Da, e normal.
Conform certificatului de moștenitor sunteți 4 moștenitori, în indiviziune, în cotele stabilite.

Bună ziua! Se da următoarea situatie: soțul meu a decedat, la data decesului avea un credit la garanti, creditul a fost acoperit de asigurător, am plătit în plus o suma de bani,pe certificatul de moștenitor suntem 4,banca nu restituie partea nici unuia fără acordul celuilalt. E normal? Mulțumesc anticipat!
Bună ziua! Caut un avocat în Constanța pt o problema în legătură cu banca Transilvania și un certificat de moștenitor pt un copil minor.
Bună ziua!, Ultimul salariu al decedatului se dezbate în succesiune? Va mulțumesc!
Bună ziua! Sunt persoana fizica autorizata, in luna decembrie am fost sunata de un consultant telekom , mi s-a zis ca mi se face cadou un telefon mobil, fără nici un cost suplimentar, condiția era să printez documentele și să le trimit in 5 minute semnate . Zis si facut,dar in ianuarie au apărut și costurile suplimentare. Am făcut o reclamație la telekom . Mai pot face altcineva ,termenul fiind depășit, iar contractul fiind pe persoana fizica autorizata? Va multumesc !
Bună seara,am făcut,răspunsul durează 30 de zile, între timp mi-au făcut o ofertă pt reparație in regie proprie,dar se mai gandesc alte 30 de zile.
Bună seara! Am avut un accident de mașină pe 09.09.20, eu fiind cel păgubit, am făcut amiabilă,dosar (Euroins)Si de atunci astept soluționarea. Am cerut după o lună să o repar in regie proprie, nici asa nu am primit nici un răspuns,am dat cateva telefoane la ei si dosarul este in analiza. Ce ma sfătuiți să fac? Va multumesc anticipat!