avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am un credit prima casa din 2012, în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am un credit prima casa din 2012, în euro, anul ...

Bună ziua! Am un credit prima casa din 2012, în euro, anul acesta am hotărât sa-l refinantez în lei,nu s-a putut la banca unde aveam credit, respectiv BRD, am reușit la alta banca, în data de 18 ale lunii am ridicat adresa cu suma datorata, în data de 20 era scadenta, nu am plătit, banca a trimis suma către BRD,consiliera de credit spune sa plătesc restanta,chiar dacă se regăsește în suma. Banii sunt în BRD de luni,joi am reușit sa ma îndoiesc 1 ora sa merg la banca, care ma așteaptă sa-mi dau acordul pt ca banii aia sa meargă la credit,am qprobare de la ministerul de finanțe, nu mi-au dat sa semnez nimic. Le-am cerut sa încaseze rata din depozitul de garantare, nu se poate, trebuie sa plătesc restanta, apoi sa semnez ca sunt de acord sa se închidă creditul. La banca nu mai pot ajunge decât marți, timp în care banii pt acoperirea creditului sunt intr-un cont, știe consiliera, pana ieri nu ii vizualiza nimeni decât ea, eu plătesc dobanda penalizatoare. Ce este de făcut?

Alte discuții în legătură

Accidental in biroul de credit Vigilante Vigilante Buna ziua, In 2005 am facut in credit la banca Unicredit de vreo 1500 de euro. Am paltit ratele lunar la timp intotdeauna far intarzieri. In 2006, am ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit adela_op adela_op Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu un credit In luna 11.2010 am efectuat o refinantare de credit la Banca1, la care deja aveam un credit. Cu ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)