avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate dutescu maria

Activitate dutescu maria

Buna ziua,
As dorii sa stiu de la colegii contabili cu viza de cfp primarie de comuna, sau oricine in si masura sa ma ajute, daca merita sa trec de pe postul de executari silite pe postul de contabil cu viza cfp, 10% la salariu sau ajutor de contabil fara nici un beneficiu, fata de executari silite (compartiment financiar-contabil) ce fac in prezent pe acelasi salariu. V-as fi profund recunoscatoare daca mi-ati da un sfat, deoarece nu stiu daca e bine sa preiau acesta raspundere. Mentionez ca nu am mai lucrat in contabilitatea institutiilor publice. Astept cu interes raspunsul d-stra. Va multumesc!
Buna ziua,
As dorii sa stiu de la specialistii din domeniu, care sunt conditiile de indeplinit ptr. a ocupa postul de contabil primarie, unde lucrez deja ca inspector executari silite. Mentionez ca sunt economist din martie 2010 fară CECAR.
Am inteles.
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Ordonanta s-a emis in 03 oct. 2018.
Pana in 03. aprilie 2019 trebuie executate zilele (40) si persoana are serviciu.
Am inteles!
Din ce citesc in Ordonanta obligatia prestarii urmeaza a fi indeplinita in termen de 6 luni de la parcurgerea etapei de camera preliminara, respectiv de la ramanerea definitiva a incheierii judecatorului de camera preliminara prin care s-a confirmat aceasta solutie. Deci ar trebui sa mai primesc sentinta Judecatorului.
Ma ocup mai nou cu executari silite in cadrul unei primarii si tocmai ce am primit o ordonanta de renuntare la urmarirea penala data de procuror ptr. aducerea la indeplinire, cu executare de zile in folosul comunitatii si nu prea stiu cum sa procedez in cazul acesta. Politaiul l-a trimis sa-l pun la munca, eu zic ca ar trebui sa asteptam raspunsul cu sentinta data de Judecatorul de camera preliminara unde trebuia trimisa in 10 zile aceasta ordonanta care este emisa in 03 oct.2018 si primita de mine in 30 ian. 2019. Apelez la specialisti ptr. un raspuns concret si legal sa stiu cum sa procedez de acum inainte. Multumesc anticipat!
Da, am citit si recitit fisa postului de inspector executari silite si nu are legatura cu cea de inspector RU. Ar mai fi art. 94 lit c) din L161/2003 cu toate ca spune clar, in cadrul regiilor autonome, societatilor comerciale ori in alte unitati cu scop lucrativ din sectorul public. (Cu scop lucrativ din sectorul public( nu privat!!) Am o strangere de inima dar e pacat sa ratez ocazia.
Multumesc din suflet pentru timpul acordat discutiei noastre!
Cu stima!
Deci nu ar trebui sa-mi fac griji.
Multumesc foarte mult!
sunt functionar public, inspector executari silite compartiment financiar contabil, pot fi si inspector resurse umane la srl-ul fratelui meu?
Răspuns la discuția Pontaj cu absente nemotivate
Pai a avut acordul patronului dar fara plata.
In cfs daca ii pontez trebuia transmisa modificarea in revisal si nu ne mai incadram in termen.
Cum pot proceda sa intocmesc un pontaj corect si un stat de salarii cu plata doar pentru zilele lucrate?
Multumesc!