avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate vivians

Activitate vivians

Am obținut prin uzucapiune imobile teren împreună cu sora mea. Deoarece sunt în conflict cu sora mea, cum voi plăti bunurile (impozitul la primrimarie) ?
Suntem 2 frați. Am obținut prin uzucapiune de la părinții noștri casa și teren. Am declarat la primărie (impozite și taxe locale) aceste bunuri obținute prin uzucapiune. Cum vom plăti impozitul terenurilor ??? Fiecare frate jumătate din impozit.... (pentru ca sora mea nu vrea sa stea de vorba cu mine , ce pot sa fac??)
Actualmente sunt consilier local. Dacă îmi dau demisia din partid dar nu mi se retrage sprijinul, mai pot activa consilier local ?
Bună ziua. Tatăl meu, decedat în 1996, a avut un frate (decedat în anul 1986) .tatăl meu a deschis procedura succesorala după decesul fratelui am fost chemat la notar eu și sora mea. A decis sa ii lase totul sorei mele, eu semnând ca renunț la bunurile unchiului meu în favoarea sorei mele. Acum dacă împărțim casa părintească sora mea poate lua totul legandu-se de acel act de moștenire în care eu am renunțat la bunurile unchiului meu (fratele tatalui)??
Am obtinut prin uzucapiune drep de proprietate impreuna cu sora mea. Am declarat terenurile din SC la primarie. Cum declar acum terenurile pe care la administrez/folosesc eu, la registrul agricol al primariei (eu folosind din fiecare parcela 1/2 ) din teren. Cum trebuie sa declar acest lucru la Primarie, (pana la finalizare partaj, actiune aflata deja pe rolul instantei de jucdecata) pentru ca sora mea vrea sa declare ca lucreaza toate terenurile???
Un salariat care s-a pensionat mai poate ramane lider de sindicat la snp petrom?
Parintii nu au avut TP am obtinut noi t.p. prin uzucapiune in instanta, dar aceasta nu a fost redactata....dureaza f mult iar terenurile le administram noi copiii si dorim sa il declaram la APIA

raluk0207 a scris:

Nu uzucapiunea trebuie sa faceți, ci sa dezbateti succesiunea

Parintii nu au avut t.p. am mers la instanta pentru uzucapiune si urmeaza sa primim sentinta, cu noi doi (copii) ca fiind proprietari. Eu am intrebat daca pana la redactarea sentintei putem declara unul dintre noi (copiii) ca utilizam terenul parintilor. Noi il administram.

POPA GHEORGHE a scris:

Trebuie sa faceti succesiunea si in baza documentului de mostenitor faceti modificarea in registrul agricol.
Daca folositi terenul, platiti dvs. impozitul si primiti chitanta.

Buna ziua. Un teren al carui proprietar este unul din soti, care a achitat impozitul personal, il poate vinde in nume propriu?
Buna ziua. MI-au decedat ambii parinti. Suntem 2 mostenitori. Cum declar la registrul agricol ca folosesc terenul parintilor? Nu am deschis procedura succesorala, nu locuiesc in localitatea parintilor, sunt in prces uzucapiune pentru obtinere titlu proprietate??!!