avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am un teren intravilan. Daca nu am nici un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am un teren intravilan. Daca nu am nici un fel de ...

Buna ziua. Am un teren intravilan. Daca nu am nici un fel de construcție acolo dar doresc sa înființez o gradina de zarzavat si o mica livada pot solicita alimentarea la energie electrica? Nimeni nu ma poate lamuri....sau legislația de alimentare cu energie electrica!!!

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren Tzutzuricu40 Tzutzuricu40 Buna ziua, Împreuna cu sotul meu intentionam sa cumparam un teren mai mare, aprox. 10000 mp in afara Bucurestiului pentru a ne construi o casa si poate chiar ... (vezi toată discuția)
Valorificare optima extravilan nea_Nelu nea_Nelu Buna ziua Doresc sa construiesc pentru mine si familia mea o mini-ferma care sa cuprinda casa familiala, garaj/magazie, pivnita, o mica balta (cca50mp), ... (vezi toată discuția)
Racordare teren la energie electrica. cum se poate racorda un ... vitalsmart vitalsmart Racordare teren la energie electrica. Cum se poate racorda un teren intravilan agricol (intre case) la energie electrica. Nu vreau sa construiesc si am ... (vezi toată discuția)