avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate sorin.damian

Activitate sorin.damian

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Risipa se plateste......fii mai atent pe viitor.
Draga Romina, ceea ce vrei sa faci se numeste sperjur.......risti alt dosar penal.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scam. Sa aveti dovada ca masina nu a iesit din tara.......si lasatii sa planga....
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este simplu. Prezentati-va demisia.
Act normativ exista, deoarece se "povesteste" ca nu pot fi membri de partid, cei din structurile de securitate, preotii, jandarmii, politistii, presedintele tarii (chiar daca nu-i asa) , si or mai fi si altii.
Exista in Romania vreo institutie, firma cu capital privat sau de stat, sau firme cu capital strain, care sa interzica angajatilor sa aiba rude de gradul 1 in vreun partid legal constituit ? Si ce lege reglementeaza aceste raporturi? Multumesc,
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamne ce vremuri traim.......Cretinismul a ajuns la rang de virtute. Nu mi-as fi putut inchipui ca asemenea versuri sunt in stare sa determine un om al legii (chipurile) sa ia o asemenea decizie de intocmire a unui PV.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cumpara casa doar pe numele tau. Vei fi mai linistit in viitor. Daca prietena ta o sa vrea sa investeasca, are destul timp si pentru alte proiecte. Este plina lumea de cei care plang dar totdeauna este tardiv pentru reparatii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din nefericire asta este o practica comuna a tuturor bancilor. Atata timp cat nu exista o legislatie care sa amendeze asemenea derapaje, putem vorbi doar la modul liric ( contestatii, timp inutil pierdut si nerecompensat, indolenta, nesimtire, etc. ) Detin vreo 2 cazuri de executare silita pentru pensionari care platesc peste cuantumul legal. Este imposibil de rezolvat pentru niste persoane oneste.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca ai inteles raluk0207, situatia. Este corect ca notarul sa avanseze un pret inainte iar la definitivarea actelor sa vina cu alt pret ? Se numeste nesimtire curata, dar cine se mai minuneaza de asemenea "nimicuri" ? De fapt este un mod de viata.