avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate daniela_calin123

Activitate daniela_calin123

Unchiul meu doreste sa-si vanda apartamentul (tin se mentionez ca parintii dansului nu mai traiesc, nu a fost casatorit niciodata, in concluzie nu are nici un mostenitor, insa mai are doi frati mai mari in varsta de 73 ani - 80 ani, dupa vanzarea apartamentului doreste sa faca actele in care sa apara doi proprietari, in speta dansul si eu ca nepoata. Intrebarea mea este: se pot face actele de vanzare cumparare in care sa fim trecuti amandoi ca proprietari ? daca da.......... mai trebuie sa fie trecuta si o clauza ? in care sa se stipuleze: daca va muri unul din proprietari celuilat sa-i ramana apartamentul? sau nu mai este necesar. Multumesc anticipat!
Multumesc pentru sfaturile date! O seara buna va doresc!
Buna ziua!
Un unchi din partea tatalui, care are 66 de ani doreste sa-mi faca acte pe apartamentul in care locuieste.............doar ca acum 18 ani a facut un testament pe acelasi apartament pe numele celui mai mare frate, iar acum s-a razgandit si doreste sa-mi faca mie acte pe casa. Trebuie sa precizez ca : el nu a fost casatorit, nu are copii, parintii nu mai traiesc, mai are doar doi frati in viata mai mari decat el. Intrebarea mea este: Care este cea mai buna solutie pentru a rezolva aceasta situatie fara sa fiu atacata de fratii in viata? Va multumesc anticipat!
Buna ziua!
In fiecare an cand se porneste caldura suntem incarcati la servicii cu 5 lei de apartament pentru inventarierea termica. Inventarierea termica efectiva nu se face, ci se trimit tabele cu dimensiuni “dupa ureche” iar acestea intra in calculul energiei termice in fiecare luna. Acesti bani sunt impartiti intre administrator si firma de repartitoare. Pentru a putea scoate la iveala aceste venituri ilicite pe baza unor prestatii neefectuate doresc sa ma consiliati cu privinta la procedura si forurile carora trebuie sa ma adresez pentru elucidare. Multumesc anticipat!
Am o relatie de 4 ani, (amandoi suntem divortati si fiecare are cate un copil) nu ne-am casatorit inca, ne gandim sa ne cumparam o casa. Ce conditii trebuie sa indeplinim pentru acordarea creditului pentru casa si totodata sa beneficiem amandoi de bunurile cumparate impreuna.
Si totusi ce facem ....!!!!!!.ANPC-ul spune ca este o taxa abuziva, iar noi contribuabili "platica ne numim". O sa ajungem sa ne intre in casa si sa ne ia pana si scaunul pe care stam. Ma gandesc ca daca ar fi amenzile mai mari i-ar determina sa renunte la astfel de mizerii, dar cum amenzile sunt mici.............
Răspuns la discuția Calcul penalitati!
Multumesc frumos!
Buna seara! In asociatia mea sunt un proprietar cu plata cheltuielilor de intretinere la zi, dar asociatia are datorii si facturi de penalitati imense, intrebarea este: cum pot verifica daca si eu platesc din penalitati?
Răspuns la discuția Dreptul la mostenire
Multumesc mult!
Buna ziua! Suntem doi frati, fiecare avand cate un copil, sora mea a murit, as vrea sa stiu ce drepturi are nepotul meu (copilul surorei mele) la apartamentul parintilor care traiesc inca?