avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate teodorica

Activitate teodorica

Răspuns la discuția Schimbare organigrama
si se poate contesta organigrama ? exista cale de a castiga in instanta anularea organigramei?
Se poate schimba organigrama unei institutii bugetare daca persoana a carei functie se schimba, este in litigiu de munca tot din cauza salarizarii pentru functia pentru care a venit prin concurs? Practic schimbarea organigramei este o retrogradare a functiei.Este posibil sa participi la un concurs pentru o functie de sef ,iar dupa patru luni sa- ti diminueze salariul ( fara sporul de conducere) ,iar dupa un an sa se schimbe organigrama , iar functia pentru care a fost sustinut concursul sa nu mai existe ? Si repet schimbarea a survenit cand exista un proces pe rol tot pentru salarizarea functiei care a fost scoasa la concurs?
Daca se schimba organigrama,iar o functie de conducere ( ocupata prin concurs) se transforma in functie de executie este legal? Ce ar trebui sa faca persoana in cauza , careia îi este desfiintat postul cu toate ca a fost ocupat prin concurs.Specific ca unitatea unde s-a intamplat acest lucru este subordonata Primariei si schimbarea a survenit cu aprobare de HCL..Functia ocupata prin concurs a fost de as.med.sef in unitate de asistenta sociala si a fost schimbata in as.med.generalist.
Daca ocupi o functie de conducere prin concurs in ce conditii se poate transforma in functie de executie? Daca postul este la societate privata sau in cazul in care postul este in subordinea Primariei.Fara acordul angajatului se poate ? Si in ce conditii pentru ca incadrarea nu a fost conform functiei iar schimbarea survine din aceasta cauza ca nu se doreste plata conform functiei