avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Activitate marina.vasilescu

Activitate marina.vasilescu

Răspuns la discuția Gradul de rudenie
pot face trimitere la art. 95 alin 2" Raportul de serviciu se poate suspenda la cererea motivata a functionarului public, pentru un interes personal legitim, in alte cazuri decat cele prevazute la alin. (1) si la art. 94 alin. (1), pe o perioada cuprinsa intre o luna si 3 ani", cu documente justificative( scrisoare medicala prin care se atesta starea de sanatate ce necesita ingrijire)?



art. 94, alin. 1, lit g "efectueaza tratament medical in strainatate, daca functionarul public nu se afla in concediu medical pentru incapacitate temporara de munca, precum si pentru insotirea sotului sau, dupa caz, a sotiei ori a unei rude pana la gradul I inclusiv, in conditiile legii" .
Nu inteleg la acest ultim paragraf ce trebuie sa inteleg prin "in conditiile legii".

multumesc
cu siguranta o adresa catre ANFP va clarificanelamuririle sau eventualele "greseli". Succes
Răspuns la discuția Gradul de rudenie
multumesc pentru interesul acordat. E un aspect f important pt mine si de aceea insist. Trebuie sa suspend raportul de serviciu, avand ca motivatie plecarea din tara pentru ingrijirea socrului meu, din cauza starii precare de sanatate in care se afla.
Pot avea nefericita surpriza sa-mi fie refuzata cererea? Ce modalitate pot avea, data fiind urgenta situatiei(cumnata mea are mare nevoie de mine,eu fiind singura persoana care-o pot ajuta!). multumesc
Răspuns la discuția o intrebare
e foarte important ce contine contractul semnat cu banca, pentru acel credit de nevoi personale.Este de inteles cum a ajuns executorul judecatoresc la adresa mentionata pe actul de identitate,implcit pe contractul semnat cu banca, insa executarea efectiva, data fiind inexistenta garantiilor sau a girantilor.
As sugera o discutie cu banca,chiar daca pare tardiva, in care expusa situatia-dovedita cu acte si o solicitare de esalonare a platilor.
Sunt recunoscuti socrii, legal, rude de gradul I?