avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate calin cristiana

Activitate calin cristiana

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca pentru efectuarea analizelor medicale anuale -medicina muncii (bugetari) se acorda o zi libera? sau acea zi este cea in care se fac analizele, care de obicei dureaza si 6 ore???Esti obligat sa te intorci la serviciu dupa analizele medicale anuale? Care este temeiul legal? Va multumesc mult pentru atentie.
ORDIN nr. 179 din 16 decembrie 2015
pentru aprobarea Procedurii privind verificarile si reviziile tehnice ale instalatiilor de utilizare a gazelor naturale
EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA DE REGLEMENTARE IN DOMENIUL ENERGIEI
PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL nr. 969 din 28 decembrie 2015
Data intrarii in vigoare : 1 ianuarie 201
Unde este prevazut in legislatie faptul ca norma de hrana este data pentru luna in curs?Va multumesc mult
Răspuns la discuția imprumut comun-soti divortati
Va multumesc pentru raspuns.
In cazul desfacerii casatoriei, neurmata de procedura de partajare a bunurilor, cum se procedeaza cu un credit pentru nevoi personale luat in timpul casatoriei. Se poate face prin instanta actiune de partajare a datoriilor ?Este necesar sa se demonstreze cum au fost cheltuiti banii(franci elvetieni)?
Cum se procedeaza cu programul zilei din ajunul celei de sarbatoare legala pentru bugetari, respectiv 1 Mai .In ce prevederi legale este prevazut?Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția legea 71/2015
Va multumesc.
Discuție legea 71/2015
aceasta lege le este aplicabila si functionarilor publici din administratia publica locala?
Referitor la judecarea unui proces de revendicare a unui apartament cumparat in baza legii 112 , proces demarat in anul 2010 si in acest moment fiind in stadiu de recurs/apel fara primire termen la aceasta data , pe parcursul judecarii trebuia sa se tina cont de legea 165/2013 si legea 1/2009? mentionez faptul ca s-a stipulat in acea hotarare ca contractul de v-c este lovit de nulitate, acesta fiind incheiat in anul 2004 si s-a dispus restituirea acestuia in natura,ce pot face in acest caz?Va multumesc pentru raspunsurile date.
Răspuns la discuția Cerere executare silita
Referitor la celelalte aspecte? se putea introduce cerere de executare silita in cazul in care nu s-a judecat apelul/ Am primit somatie de la un BEJ in acest sens.ce pot face in acest caz? termenul pentru contestarea cererii il am luni.este legal?