avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Activitate truta_marian

Activitate truta_marian

Un credit acordat prin programul „Prima casă” în sensul Ordonanței de urgență nr. 60/2009 este un credit ipotecar în sensul Legii nr. 190/1999 privind creditul ipotecar pentru investiții imobiliare sau este un credit asimilat creditului ipotecar în sensul legii anterior menţionate? Va multumesc.
Răspuns la discuția Notiunea de abuz in serviciu
"Modificarea adusă Legii nr.47/1992, în anul 1997, interzicând Curţii să se pronunţe asupra modului de interpretare şi aplicare a legii, a adus precizarea că, în decizie, Curtea se poate pronunţa numai asupra înţelesului său contrar Constituţiei"
Răspuns la discuția Notiunea de abuz in serviciu
Insist: din legea de organizare si functionare a CCR-ului nu rezulta ca aceasta instanta poate da decizii de interpretare.
Răspuns la discuția Notiunea de abuz in serviciu
Din legea de organizare si functionare a CCR-ului nu rezulta ca aceasta instanta poate da decizii de interpretare.
Invitatul sta in casa cu acordul sotului, ca urmare a dreptului acestuia de proprietate. Daca doriti mai mult, exista partaj.
Este perfect legal.
Nu mai este necesar.
Eu vorbeam la figurat, la modul general. Succes!
Te asigur ca cele mai multe opinii sunt documentate si exprimate de persoane competente. Apropo de drepturi: drepturile tale se "opresc" acolo unde incep drepturile mele. Tu ai dreptul la exprimare, "eu" am dreptul la imagine si beneficiez de prezumtia de nevinovatie. Te poti exprima liber atat timp cat nu incalci drepturle altor persoane. Nu cred ca are relevanta ce spune "oricine" despre facebook, cred ca are relevanta ce spune ICCJ despre facebook. Mai mult decat atat, chiar acum se discuta in spatiul public despre subiectul pe care tu crezi ca l-ai discutat intr-un spatiu privat. Deci?
ICCJ a statuat printr-o hotarare ca exprimarea pe Facebook este echivalenta cu exprimarea in spatiul public.
[ link extern ]