avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate george angheloiu

Activitate george angheloiu

Caz de malpraxis?

Tatal meu a fost operat de urgenta la inceputul anului trecut de colecist.In timpul opetatiei, doctorul a taiat si colonul si s a ales cu o stoma temporara. Anul acesta a fost operat pentru refacerea tranzitului. Dupa operatie a fost trimis

- completați cu un nou mesaj, ați scris în câmpul dedicat titlului -
Răspuns la discuția Etichetarea produselor cosmetice
Buna ziua,
trebuie mentionat datele distribuitorului european sau cel roman, in speta eu?
Multumesc.
Buna ziua,
am importat niste produse cosmetice din SUA dar nu direct, printr-un distribuitor european, membru UE.
Ma intereseaza sa stiu care dintre acestia trebuie specificat pe eticheta,
producatorul, firma americana, sau importatorul european?
Multumesc.
Răspuns la discuția Incetare contract retroactiva
In concluzie ce variante legale avem sa ne incetam colaborarea daca nu sunt deacord sa semnez demisia retroactiv.
Răspuns la discuția Incetare contract retroactiva
Decizia de externalizare a departamentului a fost luata de corporatie ( este o companie multinationala iar aceste decizii majore sunt luate afara )
Buna ziua,
departamentul de logistica al companiei la care lucram a fost externalizat iar noul operator de servicii logistice a dorit si preluarea angajatilor acestui departament ( cei care au dorit acest lucru ).
Astfel la data de 01.07 am semnat un nou contract de munca cu noul angajator.
Acum dupa aproape 2 luni sa trezit vechiul angajator ca nu ne-a incheiat activitatea si doreste sa ne semnam ( suntem 3 colegi in aceasta situatie ) cu data de 30.06 demisiile.
Mentionez ca datorita faptului ca mi-am permis in 2011 sa intru in CIC la reinceperea activitatii am fost supus unor mari presiuni si umilinte pentru a-mi da demisia iar acum daca pot sa le platesc pentru acestea nu voi ezita.
Demisia am refuzat sa o semnez, mai corect cred ca era sa desfiinteze posturile atat timp cat departamentul a fost desfiintat dar va rog sa ma sfatuiti ce sa fac mai departe.
Multumesc
Răspuns la discuția retrogadare functie
Am aflat, este vorba de decizie de desfiintare a postului.Am sansa in instanta sau mai bine semnez?
Multumesc foarte mult.
Răspuns la discuția retrogadare functie
Nu stiu despre ce decizie este vorba.Exista probabil si o modalitate de modificare unilaterala.
Citez textual"daca nu semnezi actul aditional, maine vei primii decizie " mai multe nici cel ce mi-a inmanat plicul nu mi-a spus sau nu a dorit sa-mi spuna.
Răspuns la discuția retrogadare functie
Buna ziua,
astazi am primit actul aditional la contractul de munca prin care se modifica functia si implicit si salariul.Cel ce mi-a inmanat plicul mi-a spus neoficial ca daca nu voi semna acest act voi primii decizie pe care apoi o pot contesta in instanta.Ce sa fac? ce inseamna aceasta decizie si ce sanse voi avea in instanta in conditiile in care nu vad cu ce argumente pot venii care sa motiveze aceasta decizie?Pe perioada procesului functia si salariul vor fii cele vechi sau cele noi?
Multumesc anticipat.
George Angheloiu
Răspuns la discuția retrogadare functie
Deci in concluzie notificarea pe care trebuie sa o astept nu are doar rol informativ ci trebuie sa fiu si eu de acord cu noile modificari? ( cred ca vor venii zile dificile, nu-i vad sa renunte prea curand la aceasta actiune ). Si inca un element care cred ca a trecut neobservat: vor sa-mi dea un salariu mai mic decat cel al colegului meu desi in regulamentul de ordine interioara am gasit un paragraf in care scrie ca se obliga ( compania ) la recompensa egala pentru aceeasi munca.