avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Traduceri Etichetarea produselor cosmetice
Discuție deschisă în Traduceri

Etichetarea produselor cosmetice

Buna ziua,
am importat niste produse cosmetice din SUA dar nu direct, printr-un distribuitor european, membru UE.
Ma intereseaza sa stiu care dintre acestia trebuie specificat pe eticheta,
producatorul, firma americana, sau importatorul european?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 14:34, 19 Octombrie 2015
Buna ziua,

Informatiile referitoare la continutul cremelor si certificarea acestora le detine producatorul, el fiind singurul care poate certifica conformitatea produsului. Datele furnizate de acesta trebuie traduse si inscrise pe produsele ce vor fi introduse pe piata. De asemenea se poate sau chiar trebuie mentionat si numele distribuitorului cu numarul autorizatiei pe care il are in calitatea detinuta.
L.C.
Buna ziua,
trebuie mentionat datele distribuitorului european sau cel roman, in speta eu?
Multumesc.
Cred ca trebuie sa vedeti in legea specifica, am spus anterior ca poate fi necesar sa se mentioneze si distribuitorul european iar in ceea ce va priveste pe Dvs., probabil nu este cazul... desi ma repet, trebuie vazut ce spune legea in acest sens si aici, in topicul de traduceri e posibil sa nu aflati.
Postati intrebarea in topicul de Achizitii in linkul de mai jos
www.avocatnet.ro/content/for...
sau
in topicul Protectia consumatorului in linkul urmator
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducerea continutului etichetelor de pe produse în limba româna frezii frezii Produsele din import trebuie sa aibe cand ajung pe raft obligatoriu traducerea in limba romana.Cel putin asa stiu eu.Ca multe nu indeplinesc asta,e alta ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la activitatea de traduceri andreea8926 andreea8926 Un SRL cod caen 7430 prestari traduceri trebuie sa detina casa de marcat? (vezi toată discuția)
traducator autorizat ralucapana ralucapana Buna ziua! Am obtinut autorizatia de traducator de la Ministerul Justitiei, am fost luata in evidenta Tribunalului Judetean. Care este urmatorul pas pentru ... (vezi toată discuția)