avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Activitate raluca1982

Activitate raluca1982

Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Sper sa nu par deplasata :)..vad ca pe aici faceti deja grile. Vreau si eu o blibliografie completa si in concordanta cu doctrina celor care fac grilele. Multumesc anticipat!
[ link extern ]
scuze :)
drepturi salariale
Buna ziua. Nu imi puteti recomanda un link de unde sa pot descarca versiunea noua a codului penal (pdf sau word) sau sa-l trimiteti pe adresa ioana_raluca2000@yahoo.com multumesc anticipat.
Răspuns la discuția grupa de munca
Nu mi se pare logic raspunsul dumneavoastra. daca personalul serviciului x de la Sibiu are grupa I de munca, nu ar trebui ca acelasi serviciu X de la Cluj sa aiba la fel grupa de munca, avand in vedere faptul ca lucram in aceleasi conditii de munca, nici mai mult nici mai putin( ma refer la servicii in cadrul min de interne). Nu ar trebui sa fie o reglementare unitara si daca exista un precedent sa se acorde aceste drepturi tuturor celor care suntem in aceasta situatie?
Discuție grupa de munca
Buna ziua. Lucrez in cadrul unui serviciu in cadrul caruia tot personalul are grupa a II-a de munca (exceptie facand seful); in alt judet acelasi serviciu are grupa I. Mentionez ca lucrez in m.a.i.. Pentru a beneneficia de acest drept ce ar trebui sa fac si unde sa ma adresez? Multumesc.
Răspuns la discuția vechime - calcul zile concediu
Iar scoala de politie (armata) se ia in considerare?
Buna ziua. Lucrez in cadrul M.A.I..Nr de zile concediu odihna/an = 32 zile vechime mai mica de 10 ani, si 38 zile peste 10 ani. In acest calcul se ia in considerare concediul ingrijire copil, scoala de subofiteri si vechimea in munca inainte de incadrrea in M.A.I.? Ce se ia in considerare si ce nu? Multumesc.
Discuție sporuri studii

Buna ziua. In cadrul Ministerului de Interne se acorda sporul pentru studii superioare celor care au absolvit pana in anul 2009. eu am asolvit in febr. 2011. mentionez ca ceilalti colegi de birou care au absolvit bebeneficiaza de acest spor. Am dreptul la acest spor sau nu? Ce alternative as avea in acest sens? Va multumesc.

Buna ziua. In cadrul Ministerului de Interne se acorda sporul pentru studii superioare celor care au absolvit pana in anul 2009. eu am asolvit in 2010 (fiind in concediu ingrijire copil pana la varsta de 2 ani). Am dreptul la acest spor sau nu? Nu e echitabil unii sa ia si altii nu. Ce alternative as avea in acest sens? Va multumesc.