avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... download cod penal in vigoare din oct 2011
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

download cod penal in vigoare din oct 2011

Buna ziua. Nu imi puteti recomanda un link de unde sa pot descarca versiunea noua a codului penal (pdf sau word) sau sa-l trimiteti pe adresa ioana_raluca2000@yahoo.com multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 15:59, 23 Iulie 2011
Nu noul Cod Penal intra in vigoare din octombrie, ci Codul Civil. Nu va pot spune cand va intra in vigoare noul cod penal, dar in niciun caz nu se va intampla in octombrie acest lucru.
si din moment ce nu are o data de adoptare sigura este posibil sa mai sufere modificari. Exista o vesiunea pe care o puteti gasi cu o simpla cautare pe google.
www.avocatnet.ro/content/art...

Oricum,pana la intrarea in vigoare (asta daca va intra vreodata) versiunea actuala va suferi modificari (poate mai gasesc articole neconstitutionale etc.),mai ales prin legea de punere in aplicare. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament ordine interioara adax adax Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu un model Regulament Intern. Va multumesc (vezi toată discuția)
Noul cod penal ContSters214324 ContSters214324 stie cineva daca va intra in vigoare noul cod penal? (vezi toată discuția)