avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate turlete

Activitate turlete

In unele seri tot auzeam cum cineva umbla la teava de gaze.Mentionez ca locuiesc la ultimul etaj intr-un bloc de 8 etaje. Pina cind intr-o seara avind ceva pe foc am observat ca in momentul in care se auzea cum umbla in acelasi timp se opreau si gazele .L-am chemat pe administrator a observat si acesta cele confirmate de mine mai sus dupa care s-a dus din apartament in apartament sa verifice .Cind m-am intilnit cu adm.acesta nu a vrut sa-mi spuna apartamentul unde se lucra la teava de gaze asigurinduma ca este bine si acel vecin a terminat de lucrat la teava de gaze .

Acum eu va intreb pe dv. este normal ca cineva din bloc sa umble la teva de gaze ? Daca maine ma trezesc ca sar in aer cine e de vina ?
Răspuns la discuția grupa a doua la sudori
dar legea ce spune?ce meserii beneficiaza de grupa a II a ?
pentru o persoana care este sudor de meserie si normal ar beneficia de grupa adoua dar desi la utimele locuri de munca nu a fost incadrat astfel cei de facut?
ma refer la recuperarea acestei grupe deroarece meseria de sudor este o meserie toxica ,grea ...etc
Răspuns la discuția scanare carte de munca
pai eu platesc amenda?
Răspuns la discuția scanare carte de munca
si in cazul meu mai este de facut ceva deoarece eu nu pot spune ca a fost vina firmei deoatrece:inperioada 2005-2006 am lucrat la o firma de aici am intrat in concediul de crestere copil -2 ani (2006-2008) dupa care am intrat in somaj deoarece firma la care am lucrat s-a desfiintat si eu am fost cea care cu decizia de intrare in somaj am umblat pe la camera de munca respectiv la i.t.m. pentru a-mi desface contractul de munca cu articolul 65/1iar acolo nu imi gaseau cartea de munca deoarece era la scanat numai ca acum la ultimul loc de munca s-a depistat ca nu estye scanata . se mai poate face ceva ?
buna ziua ,

la ultimul loc de munca care avea sediul in constanta ,in momentul in care am dat cartea de munca la firma pentru a o duce la i.t.m. constanta pentum a-mi trece lunile lucrate la acea firma carte mea de munca a fost refuzata pe motiv ca nu a fost scanata .

as dori sa stiu ce am de facut .

mulumesc .