avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Activitate SpiryMedia

Activitate SpiryMedia

Buna ziua ,

Daca sa zicem ca lucrez intr-o firma care produce un produs alimentar .
Si mi-am sunat angajatorul si i-am spus se poate sa nu vin astazi deoarece am febra si imi este foarte rau .
Iar raspunsul : Nu ma intereseaza ce ai ce faci dar tu vi la munca .


Ce-as putea face in situatia asta ?

Si daca tot suntem la munca .

In caz ca aceasta firma are 2 perioade de plata a salarilui .

5 / 15 ale luni si nu imi primesc in integritate salariu . Se poate face ceva in acest caz ?


Am inteles deci e doar un loc prost de a muncii nimic ilegal .
Va multumesc .


adutescu a scris:

Codul muncii guverneaza toate relatiile de munca legale si le sanctioneaza pe cele ilegale.
Din ce spuneti pana acum, nu vad ca ar fi vreo problema.

Nu va cert, pur si simplu va spun parerea mea, bineinteles ca toate parerile altor repondenti sunt binevenite.
Mersi adutescu .

Deci da .

ma renumereaza cu 700 RON in mana cash lichizi . Astazi am primit jumatate 350 ron . pentru ca m-am angajat la jumatate de luna ceea ce e fair nu am ce comenta .


Nu exista o lege undeva ? Unde zice ce conditii trebuie sa ofere angajatorul obligat fortat ? Ceva ?

Mai ales ca in primele 2 saptamani a trebuit sa vin mai devreme ca sa prind loc la un calculator astea sunt conditii de munca ? Nu stiu zic si eu postez si eu aici poate cineva stie mai multe sau a trecut printr-o situatie de genul .
Buna seara ,
M-am angajat recent bineinteles la firma "X" .
Pe postul de call-center collector .
La inceput mi s-au promis bonusuri si salariu de baza minim pe economie , in economia si situatia de fata nu am avut de ales am acceptat cu gandu la bonusurile oferite .

Dar se pare ca aceasta firma are foarte multe de ascuns .
Si sa incep ?
1. Team Leader-ul m-a avertizat ca numai ma ponteaza daca ma mai duc la baie des . De ce ma duc eu la baie des pe langa motive personale , ma mai duceam sa ma dau cu apa pe gat , fata deoarece era cald , aerul conditionat nu mergea si nu sunt conditii pe caldura de afara . Se poate asa amenintare ? Ca numai ma ponteaza ca as fi lucrat in ziua cutare ? Pauzele variau intre 1-3 minute .

2. Bonusurile promise , nici macar ei nu stiu dupa ce i-am intrebat domle bun care e target-ul 88 apeluri ok am depasit 88 apeluri si am intrebat acuma e bine ? Da dar acuma tre aia din 88 de apeluri 11 pe zi sa vina sa plateasca factura ... . Vi se pare ceva normal pana acuma ?

3. M-au obligat sa alerg prin tot bucurestiu dupa o anumita banca care nu se gaseste la toate colturile pentru ca ei vroiau doar la banca aceea sa am cont . Este normal ?

4. Mi-au dat liber pe data de 13 de rusali , ca dupaia mi-au zis sa vin sambata sa recuperez ziua aceea .

Deci momentan m-au cam distrus nervos . Ce as putea face in privinta lor macar sa imi ofere conditile necesare de lucru ? Macar nu stiu sa ii speriu ? I-as da si in judecata daca ar fi dar nu am finantele necesare . Va multumesc .


Tin sa zic domnul Alin Popescu ca dl. Paul ma ajutat foarte mult dupa cum observ ati sters mesajele .

Inca totusi astept alte pareri poate cineva are o expertiza despre astfel de cazuri legate in USA .

[ link extern ]

Acesta este procesul ....defapt dosarul .

Bai nu prea ma panichez .
da uite asta e site-ul official al avocatului [ link extern ] /

si stiu sigur ca are clienti mari .
Da am fost contactat de avocat printr-o retea de socializare . Mai exact prin intermediu comunitati xBiz . Dorind sa ne intelegem la o suma de 30.000$ . Si ca sa nu imi fac griji ca e doar process civil in schimb dosarele sunt tinute si evidentiate la politia lor dar ca nu are nici o legatura .
Iar eu le-am refuzat orice colaborare ... :)

Mersi la toata lumea .
In mare pare am inteles cum sta treaba .
Si cum am scris si pe unu din site-urile mele
"THE PRODUCERS OF THE ADULT ENTERTAINMENT CONTAINED IN THIS WEBSITE DO NOT ACKNOWLEDGE OR RECOGNIZE UNITED STATES JURISDICTION OVER THEM NOR DO THEY ATTORN TO THE JURISDICTION OF THE UNITED STATES OF AMERICA."

Ceea ce cred ca ....c-am asta ar insemna totul nu ? Aia vor japca pe fata si aia e clar . In Romania nu au ce sa imi faca nici sa imi ia tenesi din picioare iar justitia Romana ...e ok ma protejeaza . Sa fim sinceri cand un american a ucis un roman la noi in accident de masina repede l-au luat de la noi cica " sa-l judecam la noi" pe cuvantul vostru ? . Deci cred ca nu au nici o sansa .
Pai acuzarea de postarea unei minore pe website . Gen distribuire de pornografie infantila ....relativ ...ca nu sunt eu primul ....si nici producatorul . SI nu am facuto cu buna stiinta dar .....deaia nu inteleg dar acuma am inteles cu ajutorul comunitati ca doar isi joaca cartea sa ma sperie .
eumarian a scris:

Mai intai, in articol scrie ca s-a ajuns la o intelegere amiabila prin care sa platiti 75.000 $ reclamantei. Noua ne-ati spus ca nu aveti cunostinta de proces si ce vi se poate intampla.

Sau nu sunteti dvs acel Alexandru C care s-a angajat sa plateasca 75.000 $?

Daca ati semnat ca datorati 75.000 $, acela este un titlu executoriu care teoretic se poate executa in Romania, desi pasii intermediari s-ar putea sa coste cam mult pentru o datorie mica. Daca ar fi fost in penal, fiind cetaten roman, Romania ar fi refuzat sa va extradeze, desi se poate sa fiti judecat aici (dar asta nu e cazul).



Nu eu am fost de accord alt roman .