Buna seara,
Pentru suspendarea unui contract de munca pe perioada concediului pentru cresterea copilului dar pe o perioada de 1 an, cum inregistrez in Reges? Data de inceput 05.01.2012 cu data de sfarsit 05.01.2013?
Multumesc
Am un caz de concediere individuala, i-am dat preavizul cu data de 04.05.2011 iar pe data de 31.05.2011 se termina.
Intrebarea mea este cu ce data trebuie sa fac decizia de incetare, cu 31.05.2011 sau cu 01.06.2011?
Ma gandesc ca 31.05.2011 este ultima zi de preaviz cand angajatul vine la munca iar 01.06.2011 este ziua de incetare.
Problema este ca in preaviz este trecuta data de 31.05.2011 ca fiind data cand se desfiinteaza postul.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns care sa ma lumineze :)
Multumesc!
Am o situatie in care trebuie sa concediez un salariat si nu stiu daca trebuie decizie emisa de catre administrator sau de catre AGA.
Adica, administratorul poate lua decizia de a desfinta un post, sau AGA trebuie sa ia decizia asta?
Multumesc!
Am o angajata care doreste revenirea din cic mai devreme cu 2 luni. Intrebarea mea este, daca pot sa-i fac un act aditional de modificare a normei de lucru de la 8 la 6 ore si modificarea salariului conform normei de lucru. Pana acum era in vigoare contractul colectiv la nivel national, care ma obliga ca si angajator sa o primesc pe 6 ore fara sa-i fie afectate conditiile de lucru, doar ca acum nu mai stiu pe ce act legislativ sa ma bazez.
Va multumesc!