avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din CIC

Buna ziua,

Am o angajata care doreste revenirea din cic mai devreme cu 2 luni. Intrebarea mea este, daca pot sa-i fac un act aditional de modificare a normei de lucru de la 8 la 6 ore si modificarea salariului conform normei de lucru. Pana acum era in vigoare contractul colectiv la nivel national, care ma obliga ca si angajator sa o primesc pe 6 ore fara sa-i fie afectate conditiile de lucru, doar ca acum nu mai stiu pe ce act legislativ sa ma bazez.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 11 Martie 2011
Se poate face acel act aditional , insa va fi nevoie si de acordul salariatei ...legea dispune ca , la incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare cim maiamaria maiamaria Buna ziua. Am un salariat care trebuie sa se intoarca din CIC. dar in acelasi timp i se modifica si functia si salariul. Am o nedumerire. Trebuie sa-i fac ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc mirusaby mirusaby Buna ziu, dragilor ajutati-ma va rog: Angajatei care revine astazi din ccc. si careia i se da notificare de preaviz ,deoarece s-a desfiintat postul ,poate sa ... (vezi toată discuția)
Transfer in timpul concediului cic soso_dmar soso_dmar buna seara la data de 31 ian 2011 bebe face 2 ani, am contactat angajatorul pentru a depune cererea de a ma intoarce la servici, am primit raspuns ca ma pot ... (vezi toată discuția)