avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere individuala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere individuala

Buna ziua,

Am o situatie in care trebuie sa concediez un salariat si nu stiu daca trebuie decizie emisa de catre administrator sau de catre AGA.
Adica, administratorul poate lua decizia de a desfinta un post, sau AGA trebuie sa ia decizia asta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:40, 6 Mai 2011
In sarcina cui cade stabilirea organigramei societatii, a administratorului sau a AGA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face? alarma alarma Buna, problema mea este destul de complicata (pentru mine), dar sper sa gasesc un raspuns. Firma nu mai vrea sa ma plateasca, fiindca nu au bani "pentru ... (vezi toată discuția)
Decizie administrator ginnyy ginnyy Am urmatoarea situatie: SRL doreste reorganizarea activitatii la un punct de lucru, desfiintarea locului de munca. Hotararea trebuie sa fie luata de AGA sau ... (vezi toată discuția)
Competenta administrator ginnyy ginnyy reorganizarea activitatii unui SRL / concediere salariat este competenta administratorului? in actul constitutiv nu este mentionat nimic si am inteles ca, ... (vezi toată discuția)