Buna ziua,am o masina cu numar de Romania si circul cu ea in Spania mi-au trimis prin posta ca am de platit amenzi in valoare de e 8.000,00 in decurs de mai multi ani.Este posibil sa imi trimita amenzile si in Romania?Va multumesc anticipat
ca sa fiu sincera cei 15.000 euro iam imprumutat pentru fostul meu prieten spaniol care a zis ca o sa mi dea inapoi si au trecut 2 ani si nu mi ia dat,Deci motivul a fost ca mam increzut si uite unde am ajuns,de aceea imi fac probleme pentru casa care o am in tara si am mare nevoie de un sfat concret ,ma rog la dumnezeu sa mi gasesc de munca sa pot plati tot dar in acelasi timp vreau sa fac ceva in Romania ca sa nu ajung sa pierd garsoniera.va rog sa mi dati un sfat
Exemplu in Spania ,daca ai datorii la banca si ai un uzufruct banca iti poate ataca uzufructul de fapt aici avocatii te sfatuiesc sa ceri doar dreptul de abitatie al unui imobil pentru ca uzufructul poate fi atacat de catre banci sau de societatile recuperatoare.In schimb dreptul de Abitatie nu poate fi niciodata atacat .La noi in Romania e la fel legea?
Va multumesc pentru raspuns,eram foarte preocupata mai ales ca intentia mea este sa platesc datoriile la banca in Spania dar ma gandesc Daca nu gasesc servici cum voi putea plati?si asta ma facut sa mi fac ganduri la singurul meu bun adica garsoniera.Imi permit daca se poate sa va mai fac o intrebare?daca trec garsoniera pe numele copilului as dori sa cer la notar dreptul de uzufruct sau dreptul de abitatie .Care este diferenta intre uzufruct?si abitatie?
BUNA ZIUA,AM NEVOIE DE SFATUL DUMNEAVOSTRA PENTRU ACEASTA PROBLEMA: AM FACUT IMPRUMUT IN SPANIA LA BANCA € 15.000,00 ,AM RAMAS FARA MUNCA DE 6 LUNI SI NU MAI POT PLATI IMPRUMUTUL ,IN ROMANIA AM O GARSONIERA PE NUMELE MEU AS VREA SA STIU DACA FAC ACT DE VANZARE CUMPARARE A GARSONIEREI PE NUMELE COPILULUI MEU VOI MAI AVEA PROBLEME CU BANCA?ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOSTRA SI VA MULTUMESC ANTICIPAT