avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi auto € 8.000,00 neplatite in Spania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi auto € 8.000,00 neplatite in Spania

Buna ziua,am o masina cu numar de Romania si circul cu ea in Spania mi-au trimis prin posta ca am de platit amenzi in valoare de e 8.000,00 in decurs de mai multi ani.Este posibil sa imi trimita amenzile si in Romania?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:43, 10 Mai 2011
Da , amenzile aplicate de autoritatile spaniole se comunica in Romania , autoritatilor fiscale romane pentru a fi executate.
Vedeti daca si ce puteti intreprinde din punct de vedere juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am si eu o problema am fost cu cineva in masina care ... yonutp yonutp Bună ziua am si eu o problema am fost cu cineva in masina care era sofer de camion si avea haine furate pe care vroia sa le trimita acasa in Romania din ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate gradul trei nena1 nena1 buna tuturor ,sunt pensionara de boala in spania si in romania ,cand ma cheama la comisie in spania intodeauna ei trimit situatia mea si la casa de pensi din ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce Daniel DMD Daniel DMD Buna ziua.am fost prins pe 5-04-2015 baut la volan Permisu de conducere rste obtinut in Spania nu este Romanesc .... Dupa un proces si recurs pe 28-02-2017 am ... (vezi toată discuția)