avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori pretul unei actiuni la galacta galati fabrica de lapte
Discuție deschisă în Bursa de valori

pretul unei actiuni la galacta galati fabrica de lapte

buna ziua,as dori sa stiu unde pot gasi un tabel cu preutl unei actiuni 2011 este o fabrica de lapte in galati.va multumesc anticipat
incercati la ei la firma sau la firmele de administrare (vanzare si cumparere) a actiunilor sau pe bursa, daca bineinteles este listata la bursa...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se valorifica actiunile de la o societate pe actiuni. listate sau nu pe bursa. karmazenusifengshuiu karmazenusifengshuiu Detin mai multe actiuni mai vechi la societati de care nu mai stiu foarte multe lucruri. Unele dintre ele probabil s-au dizolvat si din cate stiu n-am ce ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa devin actionar la o firma ? Zoltan70 Zoltan70 Buna Seara! Mar interesa exista vreo metoda sau cale sa devin actionar la o firma mai mare in Romania. Firma respectiva are un Administrator cine detine ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)