avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate prodan_cristian

Activitate prodan_cristian

Traim intr o tara in care , senatori , primari , ocupa functii dupa ce ies direct din condamnari cu EXECUTARE ,pentru infractiuni grave , si unele chiar in legatura cu serviciul , si personal , chiar nu vad ce ce o pers , care a comis o asemenea infractiune ,( nu ca nu ar merita aruncat cu pietre in el , macar putin :) ) sau o vatamare corporala din culpa , sau mai stiu eu ce infractiuni , nu ar putea sa devina magistrat , chiar nu vad , nici un motiv pentru care , o infractiune , cu un prericol social ,nu chiar foarte mare , sau in general cele la care sa recuperat prejudiciu , pedepse prevazute de lege mici ori aplicate , sa le afecteze toata viata , parerea mea , oricum , aceste lucruri s au reglementat prin o hotararare CSM din 2011.
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Buna , apropo de schimbari , am creat un topic distinct pt testul de rationament logic , avand in vedere probabila pondere de la examen a acestuia.......Spor sa avem ! :luck:
Buna , am considerat util crearea unui topic distinct pt testul de rationament logic , mai ales avand in vedere eventuala pondere a acestuia .....
Ce tehnici folositi in rezolvarea testelor de rationament , analitic , logic , text scris
?
Cat timp alocati pregatiirii pt ex de rationament ?

Ce carti folositi pt pregatire ?

Ce parere aveti despre ex de rationament logic de anul acesta , o sa fie mai dificil , sau la fel ?

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
interviu , eseu - subiectivism , pondere mare

logic - subiectivism putin , avand in vedere ca nu stim care sunt cele 20 intrebari nepunctate........

juridic - 52 % sau cat e ..........hmm.......

inlocuirea adeverintei cu evaluarea comisiei - subiectivism


mai ramane doar sa introduca o alta proba inaintea juridic ului ,gen logic ul , ca atunci scurtcircuiteaza unpic juridicul , care e singura proba transparenta , daca o sa dam probele la intervale de 2 zile , ceva de genul ..........Craciun Fericit !

OARE CARE O FI SCOPUL LOR ??!
Răspuns la discuția INM 2012 - Drept Penal
merci frumos , interesant.....:coffee:
Interesant ....merci freelis :coffee:
Răspuns la discuția INM 2O12 - Noul Cod Civil
acest topic l am creat din greseala la sectiunea anterioara ,iar topicul a fost mutat de admin la aceasta sectiune , dar va propun sa discutam in topicul INM 2012 - DREPT CIVIL .........Thanks '
Răspuns la discuția INM 2012 - Drept Penal
incep eu cu o mica neintelegere , referitor la inselaciunea in conventii , Dl Udroiu zice la pagina 347 , editia 2011, '' realitatea falsa creata trebuie sa se refere la fapte sau imprejurari care puteau fi verificate la momentul incheierii ori executarii contractului ; nu se vor avea in vedere judecatile de valoare neadevarate . ''

i mi puteti da va rog niste explicatii si eventual un exemplu ? :)
:coffee:
Răspuns la discuția INM 2012 - Drept Penal
Buna Dana , eu personal , cred ca trebuie sa evitam , in principiu , si pe cat posibil , sa discutam de autori , etc , acestea au fost discutate chiar la inceput in topicul INM 2012 , si aici ar trebui sa postam grile , probleme neintelese , probleme intelese .......sau orice altceva ...discutiile , legate de codurile pt examen ,carti , autori ,etc, sau altele , eu zic sa fie adresate, in principiu , pe topicul INM 2012 .... sporrr si o :coffee:
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Buna , avand in vedere discutile de acum cateva zile , referitoare la creearea a 4 noi topicuri , aferente materiilor de examen , consider foarte utila creearea acestora , avand in vedere in principal materiile studiale de fiecare candidat in prezent , la fel si rapiditatea cautarii unor discutii aferente materiilor studiate , motiv pt care le am si creat , cei care considerati la fel , va propun sa discutam de acum inainte pe aceste 4 noi topicuri , si eventual acest topic sa ramana pt discutii diverse , gen , care o sa fie codul pus in aplicare inainte de examen ...NCPC???????? :) , ( eu am terminat Dreptul anul acesta si anul viitor o sa dau pt prima data examenul la INM , am terminat de citit Dreptul Civil ( vechiul ) , la fel si Dreptul Penal , de cateva ori , iar in viitor o sa incep cu procedurile ) , spor la invatat ! :):coffee: