avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianBH

Activitate AdrianBH

Buna seara as mai avea nevoie de un raspuns daca se poate va rog frumos,sunt la un pas sa mi cumpar o casa la tara,sunt casatorit de 9 ani si am 3 copii,eu vreau sa trec casa numai pe mine adica sa fiu unic propietar,mentionez ca suma de bani pe care o dau pe casa am lucrat doar eu singur in strainatate ,vreau doar sa mi asigur ca in caz de divort nu voi pierde acceasta casa,cum se procedeaza in acceasta situatie va multumesc si scuze pentru greselile de ortografie
Salutare la toata lumea as avea si eu nevoie de ceva informatii daca se poate,sunt la un pas sa mi cumpar o casa la tara,casa are 3 camere este facuta din caramida rosie si cred ca este construita prin anul 1965;casa si terenul aferent casei adica gradina are 2970 metri patrati,costul acestei case este de 30000 lei,eu vreau sa stiu cat ma costa pe mine taxa intabulare,pentru ca cineva mia zis ca ma costa peste 3000 de lei alcineva mia zis 1000 lei nu mai stiu ce sa mai cred,asa ca de aceia am apelat la voi sa vedem daca ma puteti lamuri si pe mine dar daca se poate cat mai repede va multumesc frumos si va doresc o zi placuta la totii