avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate ZarazaProfi

Activitate ZarazaProfi

Răspuns la discuția Sigiliu pe contorul de gaze
Nu mi-au cerut nici un document. Au pus sigiliu si mi-au dat adresa unde sa caut o firma care sa rezolve problema. Nici macar nu mi-au spus daca pot ei sa schimbe racordul. Probabil ca nu. Au facut proces verbal si au plecat.
Răspuns la discuția Sigiliu pe contorul de gaze
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din cate observ, dvs acuzati inainte de a sti exact desprece este vorba si nu v-am cerut sa va pronuntati in legatura cu alegerile mele. Sunteti salariat al societatii respective?
Toate lucrarile au fost facute de aceeasi firma si exista toate documentele.
Imi doream un sfat nu sa discut in contradictoriu.
Răspuns la discuția Sigiliu pe contorul de gaze
Ce are centrala cu aragazul? Tehnic vorbind.
Pentru ca am simtit miros de gaze, am chemat firma cu care am contract si dupa ce a constatat o defectiune a racordului la aragaz, mi-a pus sigiliu pe contor, oprind astfel si alimentarea centralei termice. Am inteles ca trebuie sa iau legatura cu o firma specializata pentru remedierea defectiunii, si spre marea mea mirare, acum am de platit reparatia 160 ron si desigilarea 240 ron. Consider ca este un abuz urias avand in vedere ca sigiliul nu era necesar, decat la alimentarea aragazului.
Răspuns la discuția hidroizolatie terasa bloc
V-as ruga sa-mi spuneti unde sa caut legea in care se mentioneaza ca Terasa imobilului reprezinta parte comuna, a carei intretinere si reparatie implica responsabilitatea asociatiei de proprietari.
Răspuns la discuția Intrarea secundara a blocului
Sincer, nu as da nimanui cheia pentru ca nimeni nu s-a aratat deranjat de sudarea usii. Atunci, ce nevoie au de cheie?
La multi ani! Sa fiti sanatosi si restul, se rezolva!
Răspuns la discuția Intrarea secundara a blocului
Si cheia sta la mine.
Răspuns la discuția Intrarea secundara a blocului
Desigur, solutii sunt pentru problema pusa in discutie. Voiam doar sa inteleg mai bine gestul. Parcarea este in spatele blocului, iar eu trebuie sa ocolesc 4 scari de bloc sa ajung la masina. Apoi, usa poate fi incuiata cu cheia, nu sudata. Alt lucru care m-a deranjat a fost faptul ca nu s-a consultat cu nimeni, iar tinerii care mai fac galagie nu sunt chiar de neoprit daca discuti civilizat cu ei.
Răspuns la discuția Intrarea secundara a blocului
Multumesc!
Intrarea secundara a scarii de bloc a fost blocata prin sudarea acesteia. In ciuda faptului ca am solicitat vecinului care a facut acest lucru sa deschida usa de acces in spatele blocului, acesta refuza sa o faca pentru ca ,,suntem singurii care vor usa deschisa". Ma intreb daca cei de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta ar avea un cuvant de spus in aceasta privinta.