avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intrarea secundara a blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intrarea secundara a blocului

Intrarea secundara a scarii de bloc a fost blocata prin sudarea acesteia. In ciuda faptului ca am solicitat vecinului care a facut acest lucru sa deschida usa de acces in spatele blocului, acesta refuza sa o faca pentru ca ,,suntem singurii care vor usa deschisa". Ma intreb daca cei de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta ar avea un cuvant de spus in aceasta privinta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iunie 2011
ZarazaProfi, utilizator
Este interzisa blocarea usii .Ea este absolut necesara pentru evacuarea persoanelor in caz de urgenta . Il dai in judecata, poti face si plangere la politie .
Multumesc!
Faza cu darea in judecata ar fi ultima dintre solutii. Chiar asa, de ce nu raportati abuzul la organul despre care ati amintit. Au competenta de a-i scoate din buzunar oarece monetar si va avea chiar el grija ca usa sa fie, nu deschisa permanent, ci descuiata, adica sa fie folosita pentru scopul pentru care a fost proiectata si construita.
Are el vecinul dvs. oarece dreptate, dar cum procedeaza, sigur face un abuz!
Daca sunteti singurul care nu agreati ,, fapta'' acelui vecin ne puteti spune si noua ce va incomodeaza daca pe acea usa nu se mai circula?.:(
La multe blocuri s-au blocat acele intrari pentru ca se aduna tineretul si faceau larma si galagie.Chiar si scarile acestor iesiri au trebuit sa le murdareasca cu motorina bietii oameni sa poata sa se odihnesca noaptea.:stunned:
Desigur, solutii sunt pentru problema pusa in discutie. Voiam doar sa inteleg mai bine gestul. Parcarea este in spatele blocului, iar eu trebuie sa ocolesc 4 scari de bloc sa ajung la masina. Apoi, usa poate fi incuiata cu cheia, nu sudata. Alt lucru care m-a deranjat a fost faptul ca nu s-a consultat cu nimeni, iar tinerii care mai fac galagie nu sunt chiar de neoprit daca discuti civilizat cu ei.

Alte discuții în legătură

Bloc- usi montate care nu respecta regulamentul isu locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In blocul in care locuiesc vecinii au instalat pe holul comun inca o usa. La fiecare etaj este o astfel de usa, care sa protejeze \"mai bine\" ... (vezi toată discuția)
Iesiri la bloc tranulea tranulea buna seara , blocul unde locuiesc are doua iesiri : o usa in fata (principala ) si cealalta da in spatele blocului . avem doi vecini care inchid mereu usa din ... (vezi toată discuția)
Persoane care isi fac nevoile in scara blocului. ce este de facut? giv giv Avem scara de bloc langa o scoala. Zilnic gasim in scara blocului copii care mananca, beau suc sau fumeaza. Problema este ca unii dintre ei isi fac nevoile ... (vezi toată discuția)