Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate windorlin

Buna ziua,aceasta adeverinta trebuie luata de la ultima firma de care am lucrat , sau de la toate firmele ,pentru ca din 2004 pana in prezent ,eu am lucrat la 5 firme.
Trebuie sa iau aceasta adeverinta de la toate firmele ?
Va multumesc .
Va multumesc , de luni incep sa strang actele pentru proces
Buna ziua ,lucrez la o firma din Bucuresti si eu locuiesc in Pitesti.Patronul nu ne a platit de doua luni si ceva si as vrea sa il dau in judecata ,dar nu mai gasesc contractul de munca .
Pot sa il dau in judecata fara contractul de munca ,sigur nu o sa recunoasca ca am lucrat la el.
Este posibil sa fi schimbat si numele firmei ,nu stiu deloc cum sa procedez sa recuperez salariu ,banii pe concediul de odihna,banii pe orele suplimentare lucrate.
De luni 15.10.2012 eu si colegii mei nu mai lucram la aceasta firma ,a castigat alta firma licitatia la reinoirea contractului.
Va rog sa ma ajutati ,sa rezolv problema asta ca sunt disperat.
Va multumesc.
Am un prieten care lucreaza la o firma de paza si a fost invitat la sectia de politie dar nu a facut nimic .Acesta nu intelege de a fost amendat ,nu a primit nici o hartie dar in registru de control scrie ca a fost sanctionat contraventional si chemat la sectia de politie .
Eu numesc asta abuz .Se poate face contestatie ?
Ce se intampla daca nu se pezinta la sectia la data la care a fost chemat?
Va rog sa ma ajutati ca omul este disperat .Multunesc.