avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Activitate Elena Savu Avocat / Lichidator / Mediator

Activitate Elena Savu Avocat / Lichidator / Mediator

Nu, custodia nu revine de drept. Urmeaza sa va adresati instantei de judecata cu o cerere prin care sa solicitati a fi stabilita locuina copilului la domiciliul mamei , si, daca doriti, obligarea tatalui la plata unei pensii alimentare.
Inainte de acest demers, se va merge la un mediator, pentru informare asupra avantajelor medierii, de unde veti primi un certificat in acest sens.
Răspuns la discuția Divort si partaj
In astfel de situatii ne se poate raspunde imediat - alb sau negru . Sunt mai multi factori : in principiu, copilul are toate sansele sa ramana la dvs avad in vedre in primul rand antecedentele medicale ale sotului, dar , normal, trebuie avute in vedere mai multe aspecte.
In ceea ce priveste imobilul , urmeaza ca in fata instantei sa faceti dovada provenientei sumelor de bani cu care a fost platit . Si aici trebuie sa fie avute in vedere toate probele si situatia de fapt .
Răspuns la discuția Pensie de intretinere
Daca inca nu aveti o hotarare judecatoreasca in acest sens trebuie sa va adresati instantei de judecata cu o cerere pentru ca fosta sotie sa fie obligata la plata pensiei alimentare . Cererea nu se timbreaza cu taxa de timbru.
Nu chiar asa. Ceea ce ati inteles dvs, este valabil pentru o persoana care desfasoara activitati organizate ca profesie liberala inclusiv intrepr. individuala si are in acelasi timp un contract de munca. ( cazul dvs. )
Cei care obtin venituri exclusiv ( intelegand prin asta ca nu au si un contract de munca ) din activ. independente ( profesii liberale, intrepr.individuale ) sunt obligate sa incheie cu Casa de Pensii contract de asigurare pentru pensie.
Răspuns la discuția vizita minor
Daca se va sustine un comportament al tatalui care nu este in interesul copilului, sau poate sa ii dauneze.
Violenta fata de copil , un limbaj neadecvat, un mod de viata daunator penteru sanatatea minorului - fizica sau psihica.
TOATE SUSTINERILE TREBUIESC, INSA ,SUSTINUTE DE PROBE .
Dupa 5 ani vechime, dai examen in barou petru avocat definitiv.
Si eu am fost mai intai , pentru 5 ani , jurist.
si- da - sunt priviti diferit juristii fata de avocati. Si nu e intotdeauna coarect.

Ce mi se pare nedrept este faptul ca , legal , nu poti infiinta un SRL avand ca obiect de activitate, clar, activitati juridice.
Contabilii au acest drept, medicii au, etc.

Pe calea ordonantei presedintiale nu veti rezolva nimic.
Nu este un tip de actiune admis prea usor de instanta, avand in vedere vremelnicia.
La noi, instantele se feresc in a da solutii pozitive in astfel de cereri.
Tulburarea facuta de sot ar trebui sa fie foarte grava .
Incercati o actiune pe fond.
Răspuns la discuția divort cu probleme
Puteti formula din nou o cerere de divort. Pentru un raspuns care sa va ajute mai mult, ar trebui sa dati mai multe amanunte . Oricum, se poate.