avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate cseli

Activitate cseli

DUPA APARITIA DIRECTIVEI EUROPENE PRIVIND DATELE CU CARACTER PERSONAL, CARE ESTE PROCEDURA DEPUNERII 230 PRIN IMPUTERNICIT (PANA ANUL TRECUT S-A PUTUT DEPUNE PE BAZA UNEI TABEL SEMNAT DE ANGAJATUL CARE A DAT CEI 2%)
Răspuns la discuția Contract prestari - servicii???
Un consilier local pot sa deschide PFA?
Răspuns la discuția Contract prestari - servicii???
Un consilier local pot sa deschide PFA?
Răspuns la discuția Contract prestari - servicii???
nici o alta posibilitate? daca incheiem contract pe o luna de zile, neavand continuitate nici, mod repetat.........nefiind platit lunar............???
Buna ziua. Sunt membru intro asociatie culturala. O asociate culturala ce contract (prestari servicii?) trebuie sa incheie cu o persoana fizica (neautorizata), instructor de dans popular pentru a plati pentru instruire pe o perioada mai lunga (6-9 luni) cu plata o singura data (la terminarea perioadei de instruire sau plata la sfarsitul anului).
Răspuns la discuția incompatibilitate
Nu ma poate ajuta nimeni?
Buna.
Sunt presedintele unei asociatie culturala non-profit. Din iunie sunt consilier local.
Asociatia primea din partea consiliul local anual "sponsorizare" pentru anumite activitati ale asociatiei (organizare evenimente culturale etc.)
Fiind presedintele asociatiei si consilier local, Asociatia poate sa mai primeasca bani de la consiliu fara sa am probleme cu legea?
Multumesc!
Buna ziua. Un functionar public conform legilor actuale poate sa aiba venituri altele decat salariale (ex. prestari servicii)?
Răspuns la discuția spor dispozitiv
Merita facut actiunea?