avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaRa

Activitate CristinaRa

@freeelis
Multumesc tare mult.
Aveti idee daca trebuie sa modific in revisal cazul in care numele companiei s-a modificat? Trebuie sa depun si la ITM Sector 1 Bucuresti o copie dupa noul cui? Am vreun termen limita?
Multumesc mult.
O zi frumoasa.
Răspuns la discuția concediu medical
Sa inteleg ca o pun sa scrie pe cererea de demisie ca renunta la preaviz? E ok asa? Si inchid contractul cu art. 81 alin. (7).
Multumesc.
Răspuns la discuția concediu medical
Buna ziua. Un angajat si-a dat demisia pe 19 iulie 2012, cu preaviz conform CIM de 15 zile calendaristice. Pe 22 iulie a intrat in concediu medical pana pe 17 august. Pot sa ii inchid contractul cu data de maine, 18 august chiar daca e sambata? Si sa introduc incetarea de astazi in Revisal?
Multumesc.
Am un contract pe perioada determinata, care inceteaza la 01.06.2012 si vreau sa ii fac act aditional prin care sa modific CIM in perioada nedeterminata. Pot sa fac modificarea in Revisal astazi si sa nu mai astept pana pe 01.06.2012?
Iar, la data de care isi produce efecte, trec data de astazi?
Multumesc.
Răspuns la discuția Incetare suspendare contract
Multumesc tare mult. Asa ma gandeam si eu.
O zi buna.
Răspuns la discuția Incetare suspendare contract
Am o angajata care va reveni pe 15 mai din CCC. cand trebuie sa fac incetarea suspendarii si sa trimit catre ITM in Revisal: astazi, 14 mai sau maine, 15 mai (ziua efectiva cand va veni la munca)?
HG 500 nu precizeaza nimic legat de incetarea suspendarii revenii din CCC. Este undeva precizat in legislatie cand se opereaza in Revisal?
Multumesc.
Multumesc inca o data.
@freelis
Multumesc mult.

Inca ceva :-) in cazul in care am un concediu fara plata, de 4 zile (pentru a-si da examenele la facultate), inregistrez suspendarea in Revisal sau nu?
Multumesc inca o data.
Cum procedez daca am introdus un angajat nou in firma x in loc de firma y. E suficient sa fac o adresa catre ITM? Are cineva vreun model?
Multumesc.