avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Activitate ioana_livia

Activitate ioana_livia

ook..si de la oficiul pentru ocuparea fortelor de munca exsita sansa de a putea scoate vechimea? adica ei ar putea avea acces la asta?
buna ziua. As vrea sa stiu de unde as putea scoate vechimea in munca. se poate accesa revisalul ca persoana fizica ? Multumesc anticipat.
Buna dimineata. Vin si eu cu o intrebare..locuiesc la parterul unui bloc. in fata geamului am amenajata o portiune de pamant pe care sunt plantate flori. as vrea sa stiu daca as putea utiliza un gardulet de maxim 1m inaltime ptr a putea proteja florile de cainii ce isi fac nevoile peste tot si de stapanii care nu strang dupa ce odraslele isi lasa in urma fecalele. in principiu ma intereseaza limita legala a inaltimii gardului. multumesc.
Am înțeles. Pe fluturașul de salariu, după acordarea acelei deduceri, îmi apare o rubrica numita BC impozit. Aveți idee la ce anume se refera ?
Bună ziua ! Ma poate lamuri cineva cu modul de calcul al reducerii de impozit la salariu acordate ptr copii avuți în întreținere? Cum se procedează? În condițiile în care am salariul minim pe economie , acea reducere trebuie sa fie data în plus la totalul salariului sau e inclusa în cei 1386lei ? Mulțumesc anticipat!
Bună seara. De ceva vreme fostul șef al soțului meu umbla cu amenințări cu bătaia ori de câte ori se întâlnesc, ba mai mult de atât acesta chiar i-a dat 2 palme soțului din motiv ca nu îl respecta și nu vrea sa mai lucreze ptr el. As vrea sa știu ce pași sunt de urmat pentru a putea pune capăt acestui abuz din partea dânsului. Mulțumesc anticipat.
nu sunt eu in situatia data ci fratele meu..e separat de sotie de 4 ani, timp in care amandoi si-au refacut vietile neinitiind divortul niciunul.. din cate stiu amandoi vor sa divorteze...a;tfel nu isi refaceau viata alaturi de alte persoane..
am inteles,dar se poate deschide din orice oras divortul prin notar, de exemplu?
buna ziua ..ptr acordarea unui divort prin mediere este necesar ca medierea sa se faca in orasul de resedinta a uneia dintre parti? mentionez ca nici unul dintre soti nu mai locuieste la adresa din buletin.. in principiu m-ar interesa sa stiu daca exista posibilitatea de a initia o mediere din alt oras in afara celui de resedinta... multumesc anticipat.
Buna ziua. Sunt angajata de mai bine de un an dar de la începutul sarcinii am intrat în cm dat de specialist. Având atât timp cm ,pot lua ptr dosarul de indemnizație adeverința doar de la angajatorul actual? Se iau în calcul lunile state în concediu medical ? Mulțumesc anticipat.