avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Activitate jorjinio23

Activitate jorjinio23

Răspuns la discuția INM 2015...ADMITERE!!!
buna dimineata! cu scuzele de rigoare,(daca s-a mai discutat acest subiect),e cineva care ma poate ajuta cu penalul si proced penala de udroiu in format electronic? (tratat si fise).multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
ma refeream la faptul ca anii trecuti postau foarte multi imediat dupa ex.se stia despre cei care au luat,note...este prea multa liniste.77 punctajul meu
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
buna dimineata.fata de anii trecuti este o liniste,as putea spune,totala.ce sa intelegem?foarte putini spun ce note au luat.
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
buna seara,ma poate ajuta cineva cu un link referitor la cursurile lui streteanu? eventual si cartea de teste ale lui? va multumesc
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
au respins toate contestatiile.s-a afisat
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
bine macar ca stim cat de cat sigur ca nu vor intra in vigoare cp si cpp.din cate am inteles cp si cpp trebuie sa intre amandoua odata.asa ca...in afara de asta ,de ce este asa de liniste pe forum?
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
se stie ceva despre intrarea in vigoare a codurilor? sa avem idee dupa ce invatam pt la anul?ionel_ududec a scris:

Nu fiti ingrijorati cu privire la ce o sa va astepte la INM. Va fi o perioada foarte frumoasa din viata si veti cunoaste multi oameni minunati.


Răspuns la discuția Admitere INM 2012
mersi de apreciere.in oct fac 42 si mi-as fi dorit sa le fac copiilor mei un cadou frumos.dar asta e,mergem mai departe.sunt scorpion si sunt incapatanat:)imi aduc aminte de vremea cand invatam pt fac (1989).nu am reusit din prima si am mers in armata.am avut norocul sa o fac acasa si noaptea fugeam din unitate sa invat.ceea ce stiu cu siguranta este ca atunci cand iti doresti ceva trebuie sa perseverezi.
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
nu disper pt ca din fire sunt un luptator.dar nu am suportat si nu voi suporta niciodata nedreptatea,desi obsrv ca a devenit o regula in zilele noastre.este dezamagitor ca dupa ce ti-ai dorit sa faci ceea ce-ti place,sa ajungi la 40 ani si sa incerci sa te "recalifici" pt ca din jobul pe care ti l-ai dorit nu poti sa-ti intretii familia.si dupa ce pierzi zile,nopti sa inveti ajungi la acest ex si crezi ca ai sanse.insa vine interviul si totul se naruie.este caz de anul trecut.stiu coleg de ex care la interviu a avut aceeasi speta ca cea pe care am avut-o si eu ,el a raspuns intr-un fel iar eu exact opus.eu stiam ca nu am sanse ,insa el cu un 9 ar fi reusit.dar comisia i-0a dat 7 si ceva iar mie 8 siceva.si colegul nu a intrat.cu un an in urma am primit la interviu 9,46 pe acelasi gen de speta.dar bineinteles ca nu acuz pe nimeni pt ca "nu pot sa cred ca cei din comisie ar fi subiectivi"

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
mi se pare curios ca nu mai intra nimeni sa spuna de punctaj.anul trecut se stia inca din seara examenului ca sunt foarte multe note peste 8.acum nimic.deci intradevar a fost greu?