avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM 2015...ADMITERE!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM 2015...ADMITERE!!!

Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit si sa reusim sa fim admisi...nu cred in vorba "a doua oara va fi cu noroc",vreau si pot sa reusesc din prima desi stiu ca va fi un drum lung!!!
Sunt studenta in anul 3,i-mi doresc enorm o cariera in magistratura,daca mai sunt persoane care vor sa dea admiterea la inm in 2015 le invit aici sa dezbatem impreuna,sa ne ajutam reciproc si sa invatam!!!
Orice informatie venita din partea voastra va ajuta enorm!!!
Haideti sa punem burta pe carte!!!
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2014
madalinaflo, utilizator
Am vazut eu bine sau in 2013 la Drept Civil s-a folosit vechiul cod civil... adica niste carti de prin 2009?? Ce rost mai are sa invete dupa vechiul cod???
sincer m-i se pare o mare tampenie,ar fi culmea ca cei ce dau anul asta sa dea si din vechiul si din noul cod penal si pp
Nu este prea devreme, acum este momentul sa incepem pregatirea pentru examenul de admitere INM 2015. Materia trebuie inteleasa, nu doar citita de 2-3 ori! In plus, este necasara o perioada de timp pentru "a se depune". Incepand de acum, vom acorda creierasului nostru timpul necesar intelegerii si insusirii tuturor notiunilor necesare pentru a ne asigura reusita acestui examen! Eu sunt tot in anul 3 si sper ca discutiile pe care le vom purta aici sa ne fie cat mai folositoare in ceea ce ne-am propus! Spor la invatat tuturor! :D
Ce autori ati ales?
Eu am ales asa:

A. La civil:
Civil partea generala-Boroi
Civil persoane- Munteanu
Civil drepturi reale- deocamdata am cartea dl prof Cristian Jora si cartea Institutii de Boroi, insa astept pareri si despre alti autori
Civil obligatii- pentru examen am invat din doua carti de teorie si una de spete, dar erau pe vechiul cod, urmeaza sa imi cumpar Liviu Pop. Pana atunci, am sa invat din Institutii de Boroi
Civil contracte- Florescu, ador cartea asta! Te trece prin toata materia de anul 1 si 2 B-)
Civil succesiuni- Deak pe noul cod

B. La penal
Partea generala am invatat-o din cartea lui Mitrache si am recapitulat din fisele lui Udroiu, insa acum trebuie sa reiau materia. O sa imi cumpar tot ce apare de Udroiu ;)
Partea speciala am invatat-o din cursul d.l profesor Molnar si am recapitulat din fisele de Udroiu, dar trebuie sa reiau materia si o sa aleg si in acest caz cartile de Udroiu.

C. Procedura penala.
O sa merg pe Udroiu si pe Neagu, cand o sa apara ceva.
Anul acesta, pentru examen, am invatat din tratatul lui Neagu si fisele lui Udroiu si mi s-a parut foarte bine prezentata materia. =D>

D. Procedura civila.
Nush, inca nu am facut :D. Astept pareri :-/

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2016 Deacon Deacon Va salut. Asa cum s-a obisnuit si in anii anteriori, consider ca este necesara deschiderea acestui topic pentru a veni in intampinarea tuturor celor care se ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)