avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Activitate roxanamau2002

Activitate roxanamau2002

Răspuns la discuția Mediere - pot refuza?
Multumesc pentru raspuns. Totusi nu este un conflict de interese ca avocatul celelaltei parti sa fie si mediator sau sa colaboreze cu mediatorul?
Cum trebuie sa procedez in cazul in care sunt chemat de avocatul fratelui meu (prin notificare) la un cabinet de mediere. Avocatul are sediul profesional in acelasi birou cu mediatorul.
Pot sa refuz mediatorul ?

Mentionez de asemenea ca adresa avocatului care a expediat notificarea nu pare a fi reala din moment ce acolo nu locuieste niciun avocat ( am fost pana la adresa respectiva si acolo locuieste o familie care nu-l cunoaste )

Daca puteti sa-mi raspundeti urgent ...
Multumesc.
buna ziua,

as avea si eu nevoie de sfaturi. eu am terminat facultatea de contabilitate si informatica de gestiune, insa nu stiu exact daca as intra la scutirea de impozit. Facultatea respectiva nu are specializarea exact ca si denumirea ei propriu-zisa, nu a existat niciodata o asfel de specializare, desi in anexa respectiva sunt specializarile atribuite ASE-ului. In acest caz, daca angajatorul poate bifa toate cerintele Ordinului 748/2004, eu ma pot incadra in Anexa 2, 6?

multumesc