Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
este cineva care a fost chemat pt buna reputatie la Curtea de Apel Bacau?daca da imi puteti spune la ce ora trebuie sa fim prezenti acolo?
In functie de media de absolvire a SNG cel mai probabil. Ca perioada, desigur ca va avea loc la finalizarea cursurilor, deci undeva prin primavara anului viitor.
VMagda a scris:
m-am gandit ca asta e explicatia Ecaterina, insa nici varianta a nu mi se pare ca e corect fiindca avem acel INTOTDEAUNA , dar e mai ok decat c)varianta care imi ramasese mie...
ms de explicatii
La o lucrare,o colega invocase tot ca tine,ca nu e corecta o grila cu "intotdeuna "pt ca ar putea interveni o cauza care inlatura caracterul penal al faptei(cum zisesi tu iresponsabilitatea)iar domnul profesor a zis ca nu trebuie sa ne punem problema asa ,ca daca ar interveni o cauza care inlatura caraterul penal,pentru ca in felul asta ai putea sa pui problema la toate variantele de raspuns(daca ar interveni nush ce cauza de inalturare a caracterului penal)iar raspunsurile ar fi toate gresite.