avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
In general se invata dupa coduri...majoritatea spun ca sunt suficiente.Eu mai consult si carti ale autorilor mai cunoscuti:neagu,streteanu,boroi,tabarca.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2011
mary_pitty, utilizator
Merci mult,si eu invat dupa tratate pt ca as vrea sa incerc si la INM dar e bine de stiut ca sunt suficiente si codurile ,in cazul in care nu reusesc sa asimilez din tratat,mai "tocesc" si din cod:).Merci inca o data si spor la invatat!!!
buna seara
cred ca ar trebui invatat dupa noile coduri
Dupa cum bine stim,noile coduri de procedura nu au intrat inca in vigoare.Eu invat dupa vechile coduri pana o sa se adopte vreo lege de punere in aplicare a noilor coduri.Acum fiecare decide dupa ce coduri e mai bine sa invate.
exista cineva care vrea sa invatam impreuna sng 2012 in acelasi timp schimband pareri pe forum?

multumesc

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)