avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate lili_khanem

Activitate lili_khanem

in data de 05.03.2015 mi-a fost ridicat autoturismul parcat in sec 6.doresc sa stiu daca acest lucru este ilegal. deoarece am inteles ca instanta a hotarat" anularea Hotararii Consiliului Local al Sectorului 6 nr. 4/2010, în ceea ce privește Anexa 2 la aceasta, reprezentând Regulamentul privind procedura de ridicare, transport, depozitarea în spatii amenajate și eliberarea vehiculelor stationate neregulamentar pe domeniul public al Sectorului 6 al Municipiului București. In cazul in care aceasta hotarare este valabila , va rog sa ma indrumati unde sa reclam acest abuz! mentionez ca pt a mi se elibera autoturismul , am achitat suma de 677.32ron , am fost obligata sa semnez o dispozitie de ridicare eliberat de catre "directia generala politie locala "si un pv eliberat de Consiliu Local Sec 6! pt suma achitata , am primit o factura eliberata de un SRL
am o nedumerire !!!!!?????? din venitul cuvenit se opresc 16 %? mai exact ,eu doresc sa-mi vand masina prin o firma in regim de consignatie, pretint pe masina 10000 E ,,,,,daca ea se va vinde mi se va opri 16% impozit si 5.5% sanatate din cei 10000 E,,,,,,multumesc!
Răspuns la discuția Vanzare in regim de consignatie
va multumesc pt raspuns!
daca doresc sa vand un autoturism in regim de consignatie prin o firma "X" sunt obligat sa accept sa mi se retina din suma datorata din vanzarea autoturismului un impozit de 16 % + 5.5% sanatate ? deci daca doresc sa primesc pe autoturism 100 lei , din aceasta suma se va scade 21,5%?
Răspuns la discuția divort
baiatul a nu poate veni in romania sub nici o forma ,,,,,din aceste motiv a dat aceea procura despre care am scris in care specifica ca esre de acord cu divortul
Discuție divort
Fiica mea este casatorita cu un cetatean iranian de care doreste sa divorteze,Sotul ei este de acord cu divortul, dandu-i chiar o declaratie in acest sens ,declaratie ce a fost tradusa si legalizata aici in Romania. Casatoria a fost incheiata doar in Romania , iar in iran nu s-a mai inregistrat alta casatorie oficiala .Intrebarea mea este urmatoarea : in aceasta situatie cat costa un divort ? si ,,,,daca fata nu este mereu in tara cum poate fii reprezentata la termenele stabilite de instanta ?
fiica mea este casatorita cu un cetatean iranian,,,,casatoria a fost la sec 6 ,,,,,acum doresc sa divorteze,el este de acord cu divortul dar nu poate veni in romania ,,,,,drept pt care a dat o declaratie in acest sens pe care am tradus-o si am legalizat-o,in acest caz casatoria se poate desface si la primarie? sau trebuie actiune la tribunal? multumesc ,si sarbatori fericite !
Răspuns la discuția Preschimbare permis auto
multumesc
daca in urma casatoriei trebuie sa preschimb cartea de identitate ,deoarece am luat numele de familie al sotului , implicit trebuie sa preschimb si permisul auto! in acest caz permisul fiind in ca valabil ,este necesar sa fac si analizele medicale ?
daca nu sunt salariata cum pot proceda sa beneficiez de asigurari de sanatate ?am vechime in munca 23 ani si sunt in varsta de 44 ani ! multumesc!