avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate gogu00772

Activitate gogu00772

ce inseamna??? ce pot face pt ca procurorul a formulat gresit rechizitoriul

Ora estimata: 08:30
Complet: CAM7
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Verificând din oficiu, având în vedere noile modificări legislative intrate în vigoare la data de 01.02.2014, potrivit art. 6 alin. 1 din Legea 255/2013 cauzele aflate în curs de judecată în primă instanţă la data intrării în vigoare a legii noi în care nu s-a început cercetarea judecătorească se soluţionează de către instanţa competentă conform legii noi, potrivit regulilor prevăzute de aceeaşi lege, iar potrivit alin. 2, din acelaşi text de lege, în situaţia prevăzută la alin. 1, instanţa pe rolul căreia se află cauza o trimite judecătorului de cameră preliminară, pentru a proceda potrivit art. 342-348 din Codul de procedură penală, şi, faţă de dispoz. art. 353 alin. 10 C.pr.pen. nou modif. prin art. 231 din Legea 255/2013, în vederea soluţionării cu celeritate a cauzei, se apreciază că se impune preschimbarea termenului de judecată acordat iniţial în cauza penală nr. 1522/236/2014, şi trimiterea cauzei judecătorului de cameră preliminară, respectiv CAM7, pentru a proceda potrivit art. 342-348 din Codul de procedură penală.
Document: Încheiere de şedinţă 10.02.2014
Răspuns la discuția plangere penala
da pot face dovada.iam trimis banii prin mandat postal si mia dat cei de la posta chitanta unde scrie clar numele ei
Discuție plangere penala
daca am trimis altceva prin colet contra sumei de 300 de lei si la 2 zile am inapoiat banii dar persoana respectiva nu si-a retras plangerea si mi sa facut dosar, ce mi se poate intampla?mentionez ca a fost o greseala incurcatura de colete nu a fost ceva intentionat si intre timp am plecat din tara
Discuție teapa postala
ce pot face daca am facut comanda de un telefon si in colet a fost altceva?
mentionez ca am deschis coletul de fata cu cei de la posta?
Răspuns la discuția vanzare cumparare-masina
nu scrie absolut nimic doar suma numele si adresa expeditorului.da am chitanta care mia dato doamna de la posta.am ridicat banii doar cu buletinul
Răspuns la discuția vanzare cumparare-masina
nu am facut nimic scris cu el.a venit a vazut masina si a spus da o cumpar.fao ca o cumpar,intre timp ma sunat si ma intrebat daca am facuto,iam spus ca inca nu cumparasem piesele dar nu ma programase mecanicul,si mia spus ca imi trimite un avans de 1000 de lei prin posta romana mandat online ca sa scot anuntul cu masina dupa net.mia trimis omu banii am scos anuntul la o saptamana lam sunat ca este masina gata si cand a venit a zis "omule mai intarziat prea mult si nu iti mai pot da 5000 de lei iti mai dau 2000 peste cei 1000" logic ca lam refuzat si mia cerut banii inapoi si iam spus ca nu am de unde sai dau sa astepte sa vand masina sau sa gasesc pe cineva care sa ma imprumute si ii restitui banii.nu a vrut si mia zis ca daca nu accept 2000 de lei se duce la politie sa faca plangere ca iam furat banii.
Răspuns la discuția vanzare cumparare-masina
pai si in cazul asta ce trebuie sa fac?sai dau masina de 1500 de euro pe 500?
am o masina de vanzare(ii trebuie schimbata distributia la motor undeva la 500 lei).ma contactat cineva a vazuto si mia dat un avans de 1000 de lei.neam inteles la un pret de 6000 de lei. dupa ce am facut masina a venit omul sami dea restul de bani dar sa razgandit si a vrut sa mai imi dea doar 2000 de lei.nu am vrut sai dau masina si nu am de unde sai restiui banii care mi ia dat respectiv 1000 de lei.ma amenintat ca se duce la politie.ce mi se poate intampla.mentionez ca cei 1000 de lei mi ia trimis prin posta romana mandat online.
Ce mi se poate intampla daca se duce la politie????